Foto: Aarhus Airport

Foto: Aarhus Airport

Nye flyruter til Aarhus Airport:

Nu kan du flyve til Bornholm på en time

Ny rute mellem Aarhus og Bornholm åbnes i sommeren 2020

De seneste år har Aarhus Airport kunnet bryste sig af et væld af nye flyruter til internationale feriemål, men nu er en indenrigsrute til solskinsøen Bornholm også på menukortet hos den østjyske lufthavn, der flyver til den populære ferieø Bornholm fra sommerperioden 2020.

Med den nye rute kan de jyske flypassagerer se frem til en direkte vej til klippeøen, skriver Aarhus Airport i en pressemeddelelse.

"I tråd med østjydernes efterspørgsel har vi valgt at åbne ruten til Bornholm i samarbejde med DAT. Ruten vil gavne de mange rejsende, der hvert år holder sommerferie på Bornholm, som nu har mulighed for at flyve direkte fra Aarhus Airport til Rønne Lufthavn på Bornholm," siger direktør i Aarhus Airport, Peer H. Kristensen.

I mange år har DAT drevet feriecharterflyvninger fra Aarhus Airport på vegne af rejsearrangører og har transporteret titusinder af gæster til Middelhavsdestinationer. Nu er turen så kommet til Bornholm.

"Danskerne vælger i stigende grad at tage på ferie til Bornholm. Den nye rute betyder, at endnu flere danskere kan nyde en idyllisk sommerferie på solskinsøen. Hos Destination Bornholm er vi glade for, at DAT og Aarhus Airport ser gode muligheder i Bornholm som feriedestination for de jyske feriegæster," Pernille Kofod Lydolph, Direktør for Destination Bornholm.

Den nye rute til Bornholm er flyselskabets første rute direkte fra Aarhus, og gæsterne vil blive transporteret i moderne ATR-turbopropfly.

Afgangene vil være torsdage, lørdage og søndage til og fra Aarhus Airport og Rønne lufthavn på Bornholm, og turen vil kun tage 1 time og 5 minutter.

dp

Publiceret 22 November 2019 09:01