Politirapporten: Voldsomt beruset mand misforstod kæresteskænderi og angreb manden

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

36-årig anholdt efter knytnæveslag

En 36-årig mand blev natten til onsdag kl. 00.37 anholdt og sigtet for vold, efter en episode på Hack Kampmanns Plads i Aarhus C. Den 36-årige var voldsomt beruset og faldt over letbaneskinnerne, da han ville krydse sporene. Et par unge kvinder hjalp den berusede mand op på benene igen.

Den ene af kvinderne kom efterfølgende i skænderi med sin 18-årige kæreste, som ankom til stedet. Det tolkede den 36-årige mand, som om at kvinden var truet, og han løb derfor efter den 18-årige og slog ham med en knytnæve i ansigtet. Politiet blev tilkaldt, og den 36-årige blev anholdt på stedet. Den 18-årige kom umiddelbart ikke alvorligt til skade ved overfaldet.

Fik straksbøde for tyveri af næsetrimmere

En 35-årig mand blev tirsdag kl. 14.55 taget på fersk gerning af en butiksdetektiv i Føtex på Frederiks Allé i Aarhus C. Detektiven så manden lægge flere deodoranter og nogle næsetrimmere ned i en taske, inden han gik til kassen. Ved kassen betalte han kun for et par øl, inden han søgte mod udgangen. Her ventede butiksdetektiven på ham.

Da politiet kom frem, blev den 35-årige anholdt og sigtet for tyveri. Da han er udenlandsk statsborger og ikke har fast bopæl i Danmark, modtog han en straksbøde, som skulle betales med det samme.

Ung mand sigtet for at stikke af fra færdselsuheld

En 22-årig mand stak tirsdag aften af fra et færdselsuheld, som han havde forårsaget på Jernaldervej i Hasle. Den unge bilist kørte op bag i en bil ført af en 25-årig kvinde, som blev skubbet frem i en bil med en anden 25-årige kvinde bag rattet. Ingen af parterne kom umiddelbart noget til.

Efter uheldet kørte den 22-årige fra stedet, men vidner havde noteret nummerpladen på bilen, og derfor fandt politiet hurtigt frem til manden. Han fortalte, at han var meget brødbetynget, og at han var gået i panik efter uheldet. Han blev sigtet for manglende agtpågivenhed i trafikken og for ikke at have overholdt sine forpligtelser ved et færdselsuheld.

Færdsel

Tirsdag kl. 7.29 blev en 48-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spritkørsel, efter han havde været involveret i et mindre færdselsuheld på Munkemosevej i Hasle. Her ramte han i forbindelse med en overhaling ind en bil ført af en 40-årig kvinde. Ingen kom noget til, og der skete kun mindre materiel skade. En alkometertest af den 48-årige viste en promille på over det tilladte, og derfor blev han anholdt og sigtet.

Færdsel

Tirsdag kl. 9.01 skete der et færdselsuheld i krydset Gunnar Clausens Vej/Skanderborgvej i Viby. En 70-årig kvindelig bilist svingede til venstre ind foran en bil ført af en 62-årig mand. Ingen af parterne kom umiddelbart til skade. Den 70-årige blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Færdsel

Tirsdag kl. 16.41 skete der et færdselsuheld på Viborgvej i Sabro. En 56-årig kvindelig bilist kørte op bag i en bil ført af en 27-årig mand. Ingen af parterne kom umiddelbart noget til.

Færdsel

Tirsdag kl. 21.16 skete der et færdselsuheld i krydset Ringvej Syd/Grøndalsvej i Højbjerg. En 21-årig mandlig bilist ramte ind i en bil ført af en 30-årig mand. Ingen af parterne kom umiddelbart til skade. Den 21-årige blev sigtet for at køre over for rødt.

Indbrud i private hjem i Aarhus Kommune

På Capellavej i Højbjerg begået mellem lørdag d. 16/11 kl. 9.00 og tirsdag d. 19/11 kl. 19.20

På Dr. Margrethes Vej i Aarhus N begået onsdag d. 20/11 kl. 2.00

jr

Publiceret 20 November 2019 15:24