ANNONCE

Jan sparer 12.000 kr. hver måned. Han omlagde alle familiens lån.

Der var ingen tegn på, at der ville komme problemer for Jan Petersen og familien for små 10 år siden. Familiefaderen havde et godt job, og tjente også lidt penge ved siden af, men som lyn fra en klar himlen ændrede verden sig for familien.

Ingen kunne have forudset den sygdom, som ramte Jan Petersen fra den ene dag til den anden, og da han ikke længere kunne passe sit arbejde, så gik det for alvor ud over familiens økonomi. Jan valgte at tage flere forskellige små lån for at få forsørge familien og ordne de månedlige regninger, som stadig skulle betales.

 

Til sidst havde Jan Petersen fået gældsat familien og sig selv så hårdt, at de samlet var oppe og betale over 15.000 kroner tilbage hver måned.

Professionel hjælp gav familien nyt håb

Med den store gæld havde familien svært ved at få hverdagen til at hænge sammen. Gælden hang som en tung sky over den lille familie. Jan tog derfor en beslutning om at søge professionel hjælp hos Digifinans.

 

”Til sidst var vi endt en økonomisk meget svær situation. Heldigvis for os så kunne DigiFinans hjælpe. Vi havde helt sikkert ikke haft overskuddet til at spørge så mange forskellige banker om refinansiering, som man kan med bare en ansøgning hos dem”, siger Jan Petersen.
 

Familien valgte at refinansiere alle deres eksisterende små lån. De samlede derved alle deres gamle lån til et samlet lån, og gik fra at betale 15.000 kroner hver måned til bare at skulle betale 3.000 kroner. Dette blev enden for deres gældsmareridt, og der er igen plads til familiens drømme.

 

DigiFinans hjælper danskerne

Hos DigiFinans.dk kan du låne op til 500.000 kroner helt uden at stille sikkerhed i egen ejendom, og på den måde kan gammel gæld blive samlet i et nyt stort lån. Det koster ikke noget at bruge DigiFinans og få et uforpligtende tilbud.

 

Det eneste, du skal gøre, er at udfylde én enkelt ansøgning, så sender Digifinans den videre til mange forskellige banker. På den måde konkurrerer bankerne om at få dig som kunde og give dig det bedste tilbud om lån.


Hvis du vælger at optage ét samlet lån i stedet for at have mange små, skal du kun betale omkostninger for ét lån i stedet for renter og gebyrer på mange forskellige. Der kan være mange penge at spare.


Prøv Digifinans nu og se, hvordan din økonomiske situation kan ændre sig.

Hverdagen byder på overraskelser. Sådan er det bare.
DigiFinans.dk hjælper dig med at sammenligne forskellige lån helt uforpligtende og gratis.

DigiFinans.dk

E-mail: kundeservice@digifinans.dk

Tlf.: 89 88 48 64