Græsslåning udviklede sig til vold.

Græsslåning udviklede sig til vold. Modelfoto: Adobe Stock

Kvinde kastede med flaske og truede med havegreb: Var vred over nabo slog græs på en søndag

Strid om græsslåning udviklede sig til vold og trusler

En 51-årig kvinde blev søndag eftermiddag meget vred på en 45-årig mandlig nabo, der slog græs på en adresse omkring Knebel.

Det gjorde hun ham opmærksom på, og der blev kastet en tennisbold mod naboen, som ignorerede tennisbolden og fortsatte med at slå græs.

En 71-årig mandlig nabo, der så bolden blive kastet, var kommet til og stod og snakkede med sin 45-råig nabo, da kvinden igen kom ud og råbte, det var forbudt at slå græs om søndagen. Denne gang med en flaske i hånden, som hun pludselig kastede efter sin 45-årige nabo, der dog undgik at blive ramt. Hun råbte desuden, om han skulle have et par flade.

Omkring 10 minutter senere stod hun foran den anden (71-årige) nabos hoveddør med en havegreb og truede ham. Han åbnede døren og bad hende gå, hvorefter han lukkede døren igen.

Derefter åbnede hun selv døren, hvilket fik den 71-årige til at tage havegreben fra hende. Det fik hende til at slå ham to gange i ansigtet, inden han fik hende skubbet ud og ringede til politiet.

Kvinden er sigtet for forsøg på grov vold (flaskekast) mod den 45-årige og for vold (slag) og trusler (havegreb) mod den 71-årige. Hun er blevet anholdt og bliver i dag fremstillet i grundlovsforhør, hvor politiet kræver hende varetægtsfængslet.

Det fremgår af Østjyllands Politis døgnrapport. Det fremgår ikke, hvorfor den vrede kvinde også lod sin vrede gå ud over den 71-årige mand, der havde stået og snakket med naboen, der slog græs.

"Kvinden har ikke villet afgive forklaring forud for grundlovsforhøret," fortæller Østjyllands Politis pressemedarbejder Janni Lundager til Lokalavisen.

Politiet ønsker ikke at oplyse præcist, hvor episoden fandt sted, udover at det er i postnummer 8240 Knebel.

Opdatering: Kvinden blev varetægtsfængslet i fire uger. Hun kærede kendelsen til landsretten.

jr

Publiceret 07 October 2019 11:54