ANNONCE

Tommy Sørensen og Heine Jørgensen fejrer deres 2 X 30-års jubilæum med fire ugers jubilæumsfest med en strøm af gode tilbud, konkurrencer, demoer, lancering af nye produkter og lidt til ganen.

Fire ugers jubilæumsfest i Skousen Tilst

Tommy Sørensen og Heine Jørgensen, ejere af Skousen Tilst, startede begge i Skousen-kæden i 1989, og de har således begge 30-års jubilæum i år. Det fejrer de med fire ugers jubilæumsfest fra 10. oktober til 3. november.

Det er en slags omvendt fest, for de har valgt, at det er kunderne, der skal have gaver i form af gode tilbud. I løbet af de fire uger bliver der desuden konkurrencer, demonstrationer af produkter, lancering af nyheder og lidt godt til ganen.

”Hold øje med Skousen Tilst’ facebookside, hvor vi løbende lægger opslag op om diverse aktiviteter,” lyder det fra Tommy Sørensen og Heine Jørgensen.

Makkere siden 2001

Tommy og Heine har været makkere i mange år. Begge startede som chaufførmedhjælper i Skousen i 1989, men i hver sin butik i Aarhus. Herefter uddannede de sig til butiksassistent, og i 1999 indtog Tommy posten som bestyrer i EXTRA, en søsterkæde til Skousen, på Banegårdspladsen i Aarhus. Her mødtes de, da Heine blev ansat som førstemand.

Samarbejdet gik så godt, at de i 2001 sammen overtog butikken på Banegårdspladsen. I 2006 købte de derefter Skousen Tilst, og året efter fik de et så godt tilbud de ikke kunne sige nej til, og afhændede da EXTRA.

Begge trives med at være franchise-tagere, som ejerskabet i Skousen jo bygger på.

”Vi bestemmer langt størstedelen selv, og man kan derved nemmere tilpasse sig det kundegrundlag, der er i lokalområdet,” siger Tommy og suppleres af Heine:

”Man bestyrer sin egen butik. Det er også derfor, vi har holdt ved i så mange år.”

 

Gensidig respekt

Makkerskabet gennem mere end 18 år hviler på gensidig respekt, og de har for eksempel aldrig skændtes, når de har været uenige. Hvis ikke de er enige, så bliver det, der var på tale, bare ikke til noget.

”På den måde går vi også begge to all in, når vi beslutter noget,” konstaterer Heine.

Det gode samarbejde bæres også af, at de har nogenlunde samme sind.

”Vi ligner hinanden i forhold til, hvordan vi synes, tingene skal være, og vi er begge gode købmænd på den måde, at vi sætter tæring efter næring. Det har vi fra vores gamle læremester og stifter Preben Skousen,” forklarer Tommy Sørensen.

Gazelle tre år i træk

Under finanskrisen fra 2008 og nogle år frem var det ikke nemt at være erhvervsdrivende, men der har nu alligevel været flest gode år. Højdepunktet kom i årene 2015, i 2016 og igen i 2017, hvor Skousen Tilst modtog erhvervsprisen Børsen Gazelle. Den tildeles virksomheder, der vokser kontinuerligt og som minimum fordobler sin omsætning eller sit bruttoresultat i løbet af fire regnskabsår.

Fremgangen startede nogenlunde samtidig med, at Skousen gik all in med kampagnen ’Vi matcher laveste net-pris’.

”Nethandelen greb mere og mere om sig, men mange vil alligevel gerne både se og røre ved varen, før de køber. Ved at garantere lige så lave priser som på nettet, fik vi kunderne ind i butikken. I dag er der mange, der bare bruger nettet som et opslagsværk.”

’Fingeren på pulsen’

Flere andre tiltag har sikret Skousen Tilst den gode og stabile drift. Dels har Tommy og Heine fået oparbejdet nogle gode en gros-kunder i form af elektrikerfirmaer, byggefirmaer, boligselskaber mm. Samtidig kan de i kraft af franchise-ordningen overlade størstedelen af det administrative til Skousen-kæden, så de har mulighed for personligt at være næsten 100 pct. tilstede i butikken og koncentrere sig om det der sker på gulvet. De ved også, at de har et godt ry hos både kunder og leverandører.

”Og så har vi et godt netværk i og med, at vi har været i branchen i så mange år. Vi har fingeren på pulsen til at have de rigtige varer til de rigtige priser.”

I Skousen Tilst er der ud over Tommy og Heine tre butiksansatte og to montører i hver sin bil. Alle i butikken er faglærte, to af dem endda med endnu længere erfaring end Tommy og Heines 30 år. Én har været i branchen i 42 år, en anden i 32 og én i over tyve år. Det er sammenlagt cirka 160 års erfaring inden for hvidevarebranchen.

Skousen Tilst

Agerøvej 25

8381 Tilst