ANNONCE

Akupunktur: ”Mirakelkvinden” er kommet til Skanderborg

Simone Just har netop åbnet klinikken ’simonejust.dk’ ved Skanderborg. ’Mirakelkvinden’ er der også nogle af hendes tidligere patienter, der kalder hende.

”Succesraten er for tiden på 95-97 procent i behandlingen af kroniske smerter,” fortæller Simone Just, der er Master Akupunktør.

Indtil starten af november har hun klinik på Lodbrogsvej i Stilling, men herefter åbner hun i Stenhuset, Pilbrodalen 13, hvor hun har fundet de helt rette omgivelser til sin akupunktur-klinik.

Simone Just har 16 års erfaring som behandler og har både arbejdet i udlandet og i Danmark, hvor hun nu har skabt sig et ry som ’Mirakelkvinden’.

 

Varme anbefalinger

Det er blandt andet håndboldspilleren og tidligere landsholdsspiller Maria Fisker, der omtaler Simone Just som ’Mirakelkvinden’. I 2015 fik Maria Fisker en hjernerystelse under en håndboldkamp, og uheldigvis var hun nogle uger senere impliceret i et trafikuheld og fik her et piskesmæld. Hun blev behandlet af flere, uden held, og hun var tæt på at opgive håndbolden. Først da hun kom til Simone Just efter anbefaling af daværende håndboldtræner i Viborg HK Lars Friis-Hansen hjalp det, og efter 10 behandlinger var Maria Fisker klar til at gå på banen for sin nye klub CSM Bucarest.

Simone Just er i det hele taget godt kendt i sportskredse.

”Jeg har behandlet rigtig mange håndboldspillere og har været på træningsture med flere forskellige håndboldklubber, blandt andet Esbjerg og Nykøbing Falster.”

Det er ofte patienter med diskusprolaps, hjernerystelse, piskesmæld, smerter i ryg og hofter, gigt og sportsskader, der opsøger Simone Just, men hun tager sig også af kroniske lidelser, spændinger, hormonelle ubalancer etc.

På ’Bodytreatment v. Simone Just’ på Facebook kan man læse en lang række flotte anbefalinger fra hendes tidligere patienter.

Simone Just’s visitkort er meget sigende et hjerte formet af akupunkturnåle.

 

Rygtet spredte sig

Simone Just har 16 års erfaring som behandler. Hun har behandlet en del i forskellige lande og havde også en klinik i Spanien i to år, hvor hun blandt andet blev benyttet af Guardia Civil, den spanske politistyrke, og af professionelle sportsudøvere.

I 2014 kom hun hjem til Danmark og indrettede klinik i Viborg. Samtidig behandlede hun patienter rundt om i Danmark, der samledes via foreninger.

”Det var oftest, når en patient fortalte om sin vellykkede behandling til venner og bekendte. Så spredte det sig, og flere ønskede at jeg ville komme til dem.”

I dag kommer folk fra hele landet kørende til Simone Just for at få hjælp.

Når Simone Just modtager nye smertepatienter, behandler hun som opstart altid fem dage i træk for at skabe det mest effektive og permanente resultat.

”Derefter vurderer jeg, om der er behov for flere opfølgende behandlinger.”

Succesraten er for tiden på 95-97 procent i behandlingen af kroniske smerter, fortæller Simone Just.

 

Omgivet af ro og fred

Simone Just ser frem til at tage imod sine patienter i Stenhuset i Pilbrodalen 13.

”Det opfylder de kriterier, jeg gerne vil have om klinikken: ro, fred, smuk udsigt, dyr på markerne. Her er ro og balance, som jeg gerne vil have ind i mine patienter. De bliver grounded på den rigtige måde.”

Hun glæder sig meget over den modtagelse, hun fik i Skanderborg og Stilling.

”Det var virkelig en flot modtagelse. Men det er også tit folk, der har prøvet alt muligt andet, der kommer. De er indstillet på, at nu vil de se resultater.”

Bestiller man tid i klinikken simonejust.dk er man garanteret en behandling af Simone Just selv, idet hun kører klinikken solo. Hun laver også firma-aftaler, hvor hun tilbyder at tage ud til virksomhederne for at hjælpe dem med at minimere sygefravær.

I starten af november åbner Simone Just sin klinik i Stenhuset, Pilbrodalen 13. Indtil starten af november har hun klinik på Lodbrogsvej i Stilling.

 

Master Akupunktør

Simone Just er RAB-godkendt behandler. Det står for Registreret Alternativ Behandler, og det indikerer, at hun er uddannet på sygeplejerske-niveau. Patienterne kan derved på tilskud fra Sygeforsikringen Danmark, og det betyder desuden, at man kan få tilkendt behandlinger via sin sundhedsforsikring.

Som Master Akupunktør behersker Simone Just 17 forskellige akupunkturmetoder. Master Akupunktur er en overbygning på TCM, der er den traditionelle kinesiske akupunktur. På TCM modtager man den grundlæggende viden, og på Master Akupunktur lærer man andre systemer samt fysiologi, anatomi, patologi og psykologi på sygeplejefagligt niveau.

Simone Just forklarer, at hun som Master Akupunktør kører via centralnervesystemet.

”Der sendes signaler til hjernen via nervebanerne, hvilket healer og reparerer i centralnervesystemet. Det er effektivt og hurtigt virkende, og i over 90 pct. af behandlingerne for sportsskader og smertetilstande er der permanente resultater i kroppen. Ved organrelaterede lidelser kan det være nødvendigt med opfølgende behandlinger.”

Simone Just er i forvejen uddannet tankefeltterapeut, reikihealer, kraniosakralterapeut, zoneterapeut mv.

”Jeg har fokus på det hele menneske, og jeg er rigtig godt til at observere. Tit ser jeg mere, end mine patienter fortæller. For eksempel kan smerter i hofte eller nakken sagtens være koblet til ubalancer og skævheder andre steder i kroppen, både mekanisk, slid eller psykosomatisk.”

Simone Just glæder sig usigeligt til at åbne sin klinik i Stenhuset, der ligger omgivet af fred, ro og idyl.

 

Har prøvet det selv

Simone Just er selv et levende eksempel på den vitale effekt, der gives via Master Akupunktur. Hun har selv en baggrund i Viborg HK på topniveau, men måtte stoppe da korsbåndet i hendes ene knæ sprang i 1989. Hun var slemt ramt – kunne for eksempel ikke gå ordentligt, var smerteplaget, mistede sit job og alt foregik på krykker. Efter 10 operationer, den sidste i 2000, lød beskeden fra lægen, at hun kunne blive indstillet til at få et kunstigt knæ. Det nægtede hun, og hun begyndte at lede efter alle mulige alternativer.

Hun mødte nu en dygtig akupunktør, som lærte hende at behandle sig selv, og hun fik i løbet af ganske kort tid fjernet de smerter, som hun led under efter operationerne. I dag er hun fuldstændig smertefri, hvilket gør, at hun nemt kan løbe mellem 10 og 18 kilometer.

Lige netop dét betød, at akupunktur blev hendes kæmpestore passion og levevej.

”For jeg ved præcis, hvad det drejer sig om, når folk kommer med smerter.”

Simone Just

Lodbrogsvej 25

Skanderborg

Facebook: https://www.facebook.com/SimoneJust.dk