Hus i Hylke ramt af skud natten til lørdag.

Hus i Hylke ramt af skud natten til lørdag. Øxenholt Foto

Otte biler og et hus ramt af skud

Natten til lørdag er der blevet skudt og ødelagt vinduer i biler og et hus ved Skanderborg

Af
Jeppe Rafn

Artiklen er blevet opdateret mandag formiddag.

Sydøstjyllands Politi har modtaget 8-9 anmeldelser fra bilejere ved Skanderborg, der har fået ødelagt bagruder og sideruder af skud.

Det er gået ud over biler i Hvolbæk, Stilling, Ris, Hylke og selve Skanderborg, der natten til lørdag er blevet beskudt med et luftgevær. Politiet har fundet blyhagl, og man formoder, det er de samme gerningsmænd, som også har skudt og ødelagt ruder i over 20 biler og en brugs i Mårslet, Solbjerg og Odder.

Der er også blevet skudt mod et vindue i en villa på Hylke Tværvej i Hylke. Det er ligeledes sket natten til lørdag til lørdag, hvor beboeren lå og sov og på et tidspunkt hørte et højt smæld. Han så dog ikke noget, men politiet formoder, det er de samme gerningsmænd, som har skudt mod de omkring 30 biler i det østjyske.

I forbindelse med en af skudsagerne i Odder, blev der natten til lørdag klokken 01.13 set en ældre stationcar med to mænd, hvorfra der blev skudt mod to biler. Her blev der fundet rester fra hagl, og skaderne på de to ramte biler ligner skaderne på de mange andre biler.

Der er også skudt mod et busskur og mod SuperBrugsen i Mårslet, der har fået ødelagt et vindue i et tilstødende lokale til butikken.

Østjyllands Politi og Sydøstjyllands Politi samarbejder om sagen og vil gerne høre fra vidner, som har set noget eller kender noget til sagen, som kan hjælpe med at finde gerningspersonerne.

Bilrude ødelagt af skud.

Bilrude ødelagt af skud. Øxenholt Foto

Publiceret 29 July 2019 10:40