Øxenholt Foto

Dødsulykke: Bilist sigtet for uagtsomt manddrab

26-årig anholdt i forbindelse med trafikulykke i Aarhus, hvor 24-årig mand blev dræbt

Af
Jeppe Rafn

Artiklen er blevet opdateret og redigeret på baggrund af nye oplysninger fra politiet

Østjyllands Politi oplyser, at politiet har anholdt en 26-årig mand fra Risskov i forbindelse med trafikulykken på ringvejen i det nordlige Aarhus, hvor en 24-årig mand søndag eftermiddag blev dræbt.

Den 26-årige mand var fører af den BMW, som påkørte en mindre bil med tre personer, hvor den afdøde 24-årige mand sad på bagsædet.

Politiet skriver på Twitter, at den 26-årige er anholdt på mistanke om spiritus- eller narkokørsel. Der er blevet taget en blodprøve af ham, hvilket i øvrigt er helt almindeligt i forbindelse med alvorlige ulykker.

Den 26-årige kom kørende i vestlig retning på Vejlby Ringvej og påkørte den anden bil, som ifølge politiets foreløbige undersøgelser kørte i modsat retning på ringvejen og svingede til venstre mod Vorregårds Allé.

Den 24-årige mand, der kom fra det vestlige Aarhus, sad på bagsædet i venstre side, hvor bilen blev påkørt.

Føreren af denne bil var en 21-årig kvinde, der blev kørt på skadestuen med smerter i mave, nakke og ryg. En 19-årig kvinde, der sad på passagersædet ved siden siden af føreren, blev også kørt på skadestuen til behandling for brud på ribbene med mere.

Øxenholt Foto

Den 26-årige mand, der var alene i BMWen, kom ikke umiddelbart til skade. Han blev anholdt og er siden blevet sigtet for uagtsomt manddrab, oplyser Østjyllands Politi.

Han er løsladt igen efter afhøring, men fortsat sigtet i sagen.

Politiet efterforsker sagen og afventer bilinspektørens rapport om ulykken.

Publiceret 28 July 2019 20:06