Modelfoto:

Modelfoto: Adobe Stock

Unge mænd snuppet for at køre ulovligt på knallert:

Kørte 60 km/t og havde ikke hjelm på

Politiet sigtede mandag tre mænd forskellige steder i Østjyllands for at køre ulovligt på knallert

Politiet fik mandag fat på tre knallertfører forskellige steder i Østjylland, som ikke havde helt styr på reglerne for at køre på knallert. Det fremgår af Østjyllands Politis døgnrapport.

Klokken 16.35 kørte en patrulje på Aldersrovej i det nordlige Aarhus, hvor den stoppede en ung mænd på en stor knallert. Patruljevognen var nødt til at køre 60 km/t for at kunne følge med, hvilket er noget over de 45 km/t, som er det maksimale, ens stor knallert må køre. Ud over den høje hastighed blev føreren af knallerten sigtet for ikke at have førerret til stor knallert samt for ikke at have hjelm på.

Omkring en time senere blev en anden stor knallert bragt til standsning. Denne gang var det på August Kroghs Vej i Grenaa. Føreren, som var en ung mand, havde ikke førerret til en stor knallert, hvilket han blev sigtet for.

På samme tidspunkt blev en lille knallert bragt til standsning i Norring. Knallerten blev målt på rullefelt til at kunne køre 55 km/t, hvilket ejeren, en ung mand, derfor blev sigtet for.

jwh

Publiceret 02 April 2019 12:20