Foto: Øxenholt Foto

Politijagt ved Galten endte med en slem ulykke:

En person er kommet alvorligt til skade

Politiet jagtede fredag aften en motorcykel, som forulykkede. Motorcyklisten kom alvorligt til skade, og sagen efterforskes nu af Den Uafhængige Politiklagemyndighed

Af
Jonas Wrede Hansen

Der skete fredag aften et alvorligt færdselsuheld i forbindelse med, at politiet jagtede en motocyklist i Klank ved Galten. Det oplyser vagtchef Jesper Jensen fra Sydøstjyllands Politi.

Uheldet blev anmeldt klokken 19.59 og skete i rundkørslen mellem Århusvej og Klankvej.

"Da politiet har været part i uheldet, kan jeg ikke sige mere. Den Uafhængige Politiklagemyndighed efterforsker sagen," fortæller vagtchefen.

Den Uafhængige Politiklagemyndighed har lørdag morgen udsendt en pressemeddelelse, hvor myndigheden bekræfter, at den efterforsker sagen.

"Politiklagemyndigheden har på den baggrund iværksat en efterforskning efter retsplejelovens § 1020 a, stk. 2. Efter denne bestemmelse iværksætter Politiklagemyndigheden efterforskning, når en person er afgået ved døden eller er kommet alvorligt til skade som følge af politiets indgriben, eller mens den pågældende var i politiets varetægt," står der i pressemeddelelsen.

Politiklagemyndigheden vil gerne i kontakt med vidner, som har overværet episoden eller iøvrigt har oplysninger i sagen.

Når efterforskningen er afsluttet, sender Politiklagemyndigheden en redegørelse om sagen til Statsadvokaten i Viborg.

Politiklagemyndigheden har på nuværende tidspunkt ikke yderligere oplysninger i sagen.

Publiceret 30 March 2019 10:29