ANNONCE

Afdelingsleder: Michael Kristensen

Afdelingsleder: Michael Kristensen

”FlotteGulve.dk” er kommet flyvende fra start i Aarhus

Springer grossistledet over kan derfor matche de laveste priser på markedet uden at gå på kompromis med kvaliteten

Nu er ”FlotteGulve.dk A/S” også kommet til Aarhus og kunderne har i stort tal fundet vej til adressen lige fra den første dag”.

Ejeren Tommy Oversø, der er professionel træmand til fingerspidserne, glæder sig over den flotte modtagelse som butikken på Bredskiftevej 20C i den vestlige del af Aarhus har oplevet fra kunder i et meget stort geografisk område.

”Selv om vi er en forholdsvis lille virksomhed, så måler vi os med de største på markedet, fordi vi ikke er en typisk gulvbutik, der køber sine varer hos forskellige grossister, der så igen køber ind på fabrikkerne ude i den store verden”, konstaterer Tommy Oversø, der valgte at blive selvstændig for 21 år siden.

Forinden havde han arbejdet i mere end 10 år i træbranchen som afdelingsleder.

I 1998 åbnede han en webshop med base i Ikast og var en af de første, der på den tid havde en internetbutik.

Tommy kørte dengang ud på de danske fabrikker og købte deres overskudsproduktioner og solgte dem så via hjemmesiden.

Efter noget tid kom der så meget gang i forretningen, at han besluttede sig for at få et showroom ude i byen.

Siden er det gået slag i slag og i dag råder ”FlotteGulve” over de tre afdelinger med i alt 25 medarbejdere.

Indehaver Tommy Oversø

Indehaver Tommy Oversø

Springer grossisten over

Tommy Oversø har valgt et koncept, hvor ”FlotteGulve.dk” springer grossistledet over og køber gulvene hjem direkte fra fabrikkerne, der ofte ligger i Tyskland, Sverige, Norge, Italien, Spanien og Portugal

”Når vi springer det fordyrende led over, så kan vi have en forretning ved at kunne tilbyde mange varer billigere end vores kolleger kan og stadig tjene penge”.

De langsomgående produkter som er på markedet køber ”FlotteGulve.dk” hos grossisterne. Så de stadigt kan tilbyde det store udvalg.

Det betyder, at ”FlotteGulve.dk” ligger inde med typisk omkring 40.000 til 60.000 kvadratmeter gulve på eget lageret i Ikast.

Virksomheden har til huse i Ikast, Søborg på Sjælland og i  den nystartede Aarhus-afdeling, hvor der aktuelt er ansat to medarbejdere med en tredje på trapperne.

Adressen er Bredskiftevej 20 C i den vestlige ende af byen ikke langt fra Bilka og et meget stort antal virksomheder i blandt andet køkkenbranchen.

Lytter til kunden

”Vi giver os tid til kunden og forsøger ikke at sælge dem noget, som de ikke ønsker. Vi lytter og spørger ind til kundens behov og finder det vi mener, der er det rigtige, og så lader vi kunden vælge”.

Alle sælgere hos ”FlotteGulve.dk” er uddannet i branchen og eller rundt på seminarer hos verdens førende gulvfabrikker.

”FlotteGulve.dk” sælger til byggemarkedspriser og suppleret med den gode og faglige vejledning.

”Det er vigtigt, at kunden træffer det rette valg, da et gulv jo gerne skal ligge i mange år og ikke blot skiftes ud som et andet stykke møblement, en sofa eller lænestol”.

”FlotteGulve.dk” spænder bredt inden for stort set alle typer gulvbelægninger og har den store fordel at råde over et meget stort lager i Ikast og Tyskland hvorfra der stort set kan leveres fra dag til dag ude hos kunden – både den private og trælasthandlen.

Tommy Oversø understreger, at ”FlotteGulve.dk” også giver prisgaranti.

Det betyder, at hvis en kunde kan købe det samme gulv billigere hos en anden forretning, så går ”FlotteGulve.dk” altid ind og matcher den pris.

I Aarhus råder ”FlotteGulve.dk” over omkring 400 kvadratmeter i lyse og venlige lokaler, hvor de udstillede gulve kan nydes og beskues under optimale lysforhold.

Fra 25 år til livstid

Hos ”FlotteGulve.dk” oplever man, at markedet rykker sig lidt fra trægulve og over til de vedligeholdelsesfrie produkter som laminatgulve og vinylgulve.

”Der bliver altid solgt rullevarevinyl, men nu laver man planker med en vinyloverflade, der ligner træ. Et gulv man klikker ned og det er meget på vej ind, fordi det er mere lyddæmpende at gå på, mere lunt end træ og så er det absolut slidstærkt”, forklarer Tommy Oversø.

Og på de produkter gives der typisk fra 25 år til livstidsgaranti.

I træ er der stigende efterspørgsel på sildebensparket og skibsplanker…

”FlotteGulve.dk” har kunder fra hele landet og fra Sverige og Norge.

Man kan se alle ”FlotteGulve.dk`s” produkter og priser på virksomhedens hjemmeside

FlotteGulve.dk tilbyder salg og montering til privat og erhverv.

Flottegulve.dk

Bredskiftevej 20C

8210 Aarhus V

Telefon 97 25 25 47

E-mail aarhus@flottegulve.dk