ANNONCE

Vis mig din STI(H)L

"Vis mig din STI(H)L", ønsker havemaskineproducenten STIHL, at finde ud af, hvordan en ægte dansk STIHL fan egenligt ser ud

Derfor har virksomheden oprettet en FaceBook gruppe under navnet ”VIS mig din STIHL”, - hvor alle der har en eller flere maskiner fra STIHL og/eller deres østrigske lillesøster VIKING, opfordres til at uploade et eller flere billeder sammen med en kort tekst.

Vi håber jo, at rigtig mange har lyst til at indsende deres billeder, hvor der indgår maskiner og/eller udstyr fra enten STIHL eller vores østrigske lillesøster VIKING. Vores mål er at dele en masse gode billeder og historier omkring STIHL, og forhåbenligten masse glæde hos de danske forbrugere af vores havemaskiner. Det uanset om det er til varetagelse af opgaver i kolonihaven eller pasning af rabatter langs de danske landeveje.

Historien om 2 ægte STIHL fans

Når STIHL går i gang med noget, gør de det typisk grundigt, - og konceptet ”Vis mig din STIHL” er ingen undtagelse. Derfor tog de en snak med brødrene Jens og Henrik Larsen fra Nordfalster, der har lavet brænde hver vinter gennem de sidste mange år. Brødrene har altid benyttet maskiner fra STIHL, og gennem årene har de udviklet et transportabelt STIHL savværk, konstrueret med motorsaven STIHL MS 261.

Den historie er lang og spændende, og vil blive fortalt i en række spændende blogs fra virksomhedens nyhedsside på, den vil blive delt på de sociale medier, og naturligvis på virksomhedens egen hjemmeside www.stihl.dk

At vi tager udgangspunkt i en historie hvor motorsaven er i centrum falder ganske naturligt. Omk 80 % af den mandlige befolkning forbinder nemlig primært varemærket STIHL med motorsaven.

"Vis mig din STI(H)L" handler i sagens natur ikke kun om Jens og Henrik Larsen, men om os allesammen og hvordan, måske også hvorfor, vi bruger vores STIHL.