Plagede pelsbutik:

Nu vender vrede veganere sig mod Arla

Aarhusiansk veganer-gruppering varsler demonstration

Den veganske aktivistgruppe Vegan Change fra Aarhus er på barrikaderne igen onsdag.

De seneste to gange gruppen har afholdt protester har det været samme sted, foran pelsbutikken Kirsten Stampe Pels på Strøget i Aarhus, men nu rettes vreden mod det sydlige Aarhus.

I en pressemeddelelse varsler veganergruppen nemlig en protest på Sønderhøj i Viby.

Her har Arla Foods hovedkontor, og protestanterne har tænkt sig at stå foran koncernens kontorer ad to omgange fra klokken 07.15-09.30 og 14.30-17.00.

LÆS OGSÅ: Aktivistgruppen Vegan Change protesterer igen mod pelsbutik i Aarhus

I tiden mellem de to protester tager protestanterne ind i Botanisk have for at lave en 'vegansk picnic', fremgår det af en begivenhed på Facebook, hvor det også oplyses, at gruppen har crowdfunded penge til et grønt banner, hvorpå der står "Ikke Din Mor Ikke Din Mælk".

Ifølge veganerne er der tale om en fredelig protest rettet mod mælkeindustrien

"I 2018 kan du som dansker leve et sundt liv, fuldstændig uden animalske produkter i din kost eller i dit tøj. Derfor mener Vegan Change at udnyttelse af dyr for mad, tøj, underholdning eller andre årsager er total unødvendig og derfor etisk uforsvarligt. Vegan Change vil med slogans og billeder af køer tale til aarhusianernes hjerter og fornuft og på den måde sætte fokus på den unødvendige og voldelige mælkeindustri," skriver gruppen uden at uddybe det med det voldelige prædikat.

dp

 

Aktivistgruppen Vegan Change har to gange siden oktober protesteret foran Kirsten Stampe Pels på Strøget i Aarhus. Foto: Byrd/Skyaviator

Aktivistgruppen Vegan Change har to gange siden oktober protesteret foran Kirsten Stampe Pels på Strøget i Aarhus. Foto: Byrd/Skyaviator

Publiceret 24 April 2018 18:36