Café Viggo bliver renoveret og får selskab af to helt nye madsteder ved åen hen mod Magasin. Foto: Google Maps

Café Viggo bliver renoveret og får selskab af to helt nye madsteder ved åen hen mod Magasin. Foto: Google Maps

Jakobsen & Co udvider med take-away sted og cicchetti-bar ved åen

Grappa Deli og Grappa Piccolo åbner til sommer på Åboulevarden

Til sommer åbner der to nye madsteder på Åboulevarden 62 i Aarhus C.

Grappa Deli har fokus på kvalitets-take away til frokost som erstatning for madpakker og kantineordning, og til aften tilbyder stedet et hurtigt og lækkert alternativ til egne kulinariske anstrengelser i køkkenet.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra Jakobsen & Co, som står bag begge de to nye steder. 

Det andet sted hedder Grappa Picolo, der er en cichetti-bar efter venetiansk forbillede med små antipasti som ledsager til et godt glas vin.

Med de to nye steder kommer restaurantfamilien Jakobsen & Co op på at have seks steder ved åen, hvor de i forvejen har Café Viggo, Restaurant Grappa, Grappa al Porto og Rømer.

LÆS OGSÅ: Grappa al Porto åbner på Europaplads

Café Viggo er en af byens ældste caféer, som holder lukket fra søndag 15. april til og med 19. april for at bygge om og renovere. Den over 20 år gamle café genåbner 20. april med  et helt nyt køkken, nyindrettet bar, nye møbler og ikke mindst nyt menukort. 

Gæsterne kan se frem til en blanding af franske bistroklassikere som moules marinières, rørt oksetatar og Tarte Tatin og danske klassikere som pariserbøf, stegt rødspætte og et lille smørrebrødskort. Stamgæsterne kan samtidig tage det helt roligt, for den populære Viggoburger med det hele består.

"Jeg synes i al beskedenhed, at det er en af de mest ambitiøse cafémenuer i byen, og jeg glæder mig til at vise gæsterne, hvad vi kan,” siger Kasper Miller, restaurantchef og medejer af Cafe Viggo.

"Samtidig betyder ombygningen af køkkenet og caféen, at vores kokke og tjenere får meget bedre arbejdsvilkår, så det er både gæster og ansatte, der vil mærke fordelene af ombygningen," tilføjer restaurantchefen.

Restaurantfamilien Jakobsen & Co er ejet af den tidligere AGF'er Uffe Jakobsen og hans kone Inge.

jr

 

Publiceret 12 April 2018 16:30