Tobias Sana sikrede sig kampbolden som minde om sit hattrick i Hobro.
Foto: Henning Bagger/Scanpix

Tobias Sana sikrede sig kampbolden som minde om sit hattrick i Hobro. Foto: Henning Bagger/Scanpix

Svensker-hattrick vender truende AGF-nederlag til sejr

Tre mål af Tobias Sana i 3-1 sejr til AGF over Hobro

Lige før pausen kom AGF bagud 1-0 i dagens udebanekamp mod Hobro. Det skete på et drømmemål af Hobros amerikaner Emmanuel Sabbi og var en våd klud i hovedet på AGF'erne, der i minutterne forinden selv havde haft flere store chancer til at komme foran.

Udeholdet rejste sig dog straks efter pausen, hvor AGF's svensker Tobias Sana gjorde hjemmeholdets amerikaner kunsten efter med et smukt mål på langskud. 1-1.

Midtvejs i 2. halvleg blev der begået straffespark mod Sana, der selv sparkede bolden i nettet og dermed bragte sit hold på 2-1.

LÆS OGSÅ: Kæmpe opbakning til AGF i Hobro

Kort før tid blev kampen afgjort på en kontrachance til AGF, som Sana afsluttede med sit tredje mål til slutresultatet 3-1.

Med sejren bringer AGF sig på lige så mange point som dagens modstander. De to hold fører gruppespillet i Pulje 1 med fire point ned til Silkeborg.

Kampens højdepunkter:

Jesper Juelsgaard går ud med en skadet albue. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Jesper Juelsgaard går ud med en skadet albue. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

1. halvleg

23. minut: Hobros Emmanuel Sabbi får kampens første store chance. Et langt indkast bliver snittet videre til amerikaneren, der fra kort afstand header bolden lige i favnen på AGF's målmand Aleksandar Jovanovic.

28. minut: Jesper Juelsgaard bliver tacklet ud over egen mållinje af Emmanuel Sabbi. AGF-forsvareren får armen i klemme, da han lander, og må lade sig udskifte med en forstuvet albue. Niklas Backman, med sort ansigtsmaske, bliver skiftet ind.

35. minut: Kasper Junker får en dobbeltchance i feltet efter et frisparksindlæg, hvor Hobros målmand Jesper Rask taber bolden ud i fødderne på Junker. Begge skud bliver pareret af målmand og forsvar.

LÆS OGSÅ: Drømmemål af Sana giver sejr til AGF

40. minut: Godt træk i feltet og godt spark af Kasper Junker. Flot redning af Hobro-målmanden.

44. minut: Sabbi får bolden udenfor feltet og hamrer den i mål med et drømmehug. Sidder helt oppe i krydset. 1-0 til Hobro.

Kasper Junker forsøger sig.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Kasper Junker forsøger sig. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

2. halvleg

46. minut: Tobias Sana modtager bolden på kanten af feltet. Drejer rundt om sig selv og sparker på smukkeste vis bolden op i modsatte hjørne af målet.

— AGF (@AGFFodbold) 1. april 2018

65. minut: Straffespark til AGF. Der bliver spændt ben for Tobias Sana efter flotte AGF-kombinationer. Svenskeren sparker selv og scorer med et fladt skud i højre side, som målmanden er tæt på at komme ud til. 1-2.

86. minut: Hattrick af Tobias Sana, der gør det til 3-1 til AGF. Flot kontra af aarhusianerne, der ender med frispilning af svenskeren, der med en kølig inderside placerer bolden uden for målmandens rækkevidde.

Publiceret 01 April 2018 16:00