AGF får massiv opbakning til dagens udekamp mod Hobro. Foto: AGF

AGF får massiv opbakning til dagens udekamp mod Hobro. Foto: AGF

Kæmpe opbakning til AGF i Hobro

AGF forventer over 1.000 medrejsende fans til dagens kamp i gruppespillet i Superligaen

I morges var der solgt 800 billetter til udebaneafsnittet på DS Arena i Hobro til dagens kamp i Superligaen mellem Hobro og AGF.

Det skriver AGF på sin hjemmeside, hvor klubben forudser, at der kommer over 1.000 medrejsende fans, hvis billetsalget fortsætter med samme hast som i de seneste par døgn.

Noget af forklaringen, på at så mange aarhusianere tager turen til Hobro, kan være, at de fire klubber i AGF's pulje er gået sammen om tilbyde fansene en klækkelig rabat til udekampene.

LÆS OGSÅ: Billetter til udefans bliver sat kraftigt ned

Fans kan således købe billetter til udekampene for blot 50 kroner, hvilket er under halv pris.

AGF har generelt mange fans på udebane, hvilket glæder cheftræner David Nielsen.

"Den opbakning, vi oplever, når vi spiller på udebane, betyder alt for holdet. Vi mærker alle sammen, hvem vi er, når vi møder op til kampene, og der så er flere AGF-fans end fra hjemmeholdet. Den følelse har vi reddet på i foråret, hvor vi har været svære at slå," siger David Nielsen til AGF TV.

Kampen mellem Hobro IK og AGF spilles søndag klokken 14.00.

Kampen er de to klubbers første kamp i gruppespillet med fire deltagere, hvor det gælder om at blive blandt de to bedste, så man ikke skal ud i kampe om at undgå nedrykning fra Superligaen.

LÆS OGSÅ: AGF's capoer får tribunen til at gynge

De to andre hold i AGF's pulje er Silkeborg og Helsingør, der spillede mod hinanden i går. Det endte med en overraskende sejr til Helsingør, der på udebane vandt 3-2 over Silkeborg. Resultatet har helt sikkert vakt jubel i Hobro og AGF, da kampen om at blive blandt de to bedste forventes at blive en kamp mellem Hobro, AGF og Silkeborg. Trods sejren ligger FC Helsingør på en klar sidsteplads, og det vil være en kæmpe overraskelse, hvis sjællænderne ikke skal ud i nedrykningskampe.

 

AGF's reservemålmand Steffen Rasmussen er skadet, så i hans sted er bare 16-årige Daniel Gadegaard Andersen udtaget til kampen mod Hobro.

LÆS OGSÅ: 16-årige Daniel træner med Superligaen

Han sidder på bænken som reserve for Aleksander Jovanic, der passer målet.

Den seneste kamp mellem Hobro og AGF var forårspremieren for blot halvanden måned siden, som AGF vandt 1-0 på et brag af et langskud fra Tobias Sana.

 

Her ses Daniel Gadegaard Andersen i en U19-kamp mod OB, hvor han holdt buret rent. Foto: Foto Trine, vildmedfoto.dk

Her ses Daniel Gadegaard Andersen i en U19-kamp mod OB, hvor han holdt buret rent. Foto: Foto Trine, vildmedfoto.dk

Publiceret 01 April 2018 12:30