Anders Kristensen, fankoordinator i AGF, og David Thorbjørn Knudsen, næstformand i AGF Fanclub Aarhus, er ugens gæster i denne uges Talehuset-afsnit.

Anders Kristensen, fankoordinator i AGF, og David Thorbjørn Knudsen, næstformand i AGF Fanclub Aarhus, er ugens gæster i denne uges Talehuset-afsnit.

Podcast:

“AGF har for mange hverdagskampe”

Nyeste afsnit af ’Talehuset’ sætter fokus på fanmiljøet i AGF

Af
Jonas Wrede Hansen

Lyt til podcasten i bunden af artiklen.

Nyeste afsnit af Lokalavisen Aarhus' podcast om AGF, Talehuset, er ude på diverse platforme. I studiet er der besøg af næstformand i AGF Fanclub Aarhus, David Thorbjørn Møballe Knudsen, samt AGF's fankoordiantor, Anders Elbæk Kristensen. Der bliver sat fokus på, hvordan det går med fankulturen i AGF, og så fortæller de to gæster, hvad de mener om AGF's mange hverdagskampe denne sæson.

LÆS OGSÅ: Jørgen "Gamle" Hansen er død

Og de er enige: AGF har for mange hverdagskampe, hvilket går ud over opbakning på stadion.

“Det er meget svært at få fyldt en bus, når det er en hverdagsaften på Sjælland. Der kører vi i minibusser frem for en almindelig bus,” lyder det blandt andet fra næstformand i AGF Fanclub Aarhus, David Thorbjørn Møballe Knudsen.

Det skal være mere fair

I podcast-afsnittet slår Anders Elbæk Kristensen også fast, at AGF får tildelt for mange hverdagskampe. Det er dog uden fankoordinator-hatten på, at Anders Elbæk Kristensen giver sin mening til kende om AGF's hveragskampe, da AGF ikke vil blande sig i den debat.

“Hvis man kigger isoleret set på det, så er der nogle klubber, som bliver hårdere ramt end andre af de her hverdagskampe,” fortæller han og oplyser samtidig, at han har talt op, hvor mange hverdagskampe, AGF har haft denne sæson:

“14 ud af AGF's 25 kampe er blevet placeret på en hverdag. Det er relativt højt. Det er 56 procent af kampene,” fortæller han.

Her kan du høre podcasten

'Talehuset' produceres og udgives af Lokalavisen Aarhus, hvor journalisterne Danni Paulsen og Jonas Wrede Hansen på skift er vært.

Hør det nyeste og alle de tidligere podcast-afsnit i iTunes, på SoundCloud og i de forskellige podcast-apps, der findes.

Husk at abonnere på 'Talehuset', hvis du vil have besked, når det nyeste afsnit er klar.

Podcasten har også fået sin helt egen Twitter-profil med navnet 'Talehuset'. Her er du velkommen til at komme med ris, ros og gode forslag til emner, der bør behandles.

Publiceret 16 March 2018 15:00