Medarbejderne vil ha' udendørs træning - også om vinteren

Træning er med til at skabe sammenhold på stor virksomhed

"Ned på maven, op igen. Så er der Burpees, alle mand. Kom så, én gang til."

Der bliver gået til den på græsplænen udenfor virksomheden Dupont på Edwin Rahrs Vej i Brabrand. En gang om ugen mødes en gruppe medarbejdere til en times træning i Dupont Sport, som er virksomhedens egen idrætsforening.

"I en rundspørge blev det understreget, at de fleste kun ville deltage, hvis træningen foregår udendørs – også om vinteren, hvilket faktisk overraskede mig en del," fortæller foreningens formand Torkil Fischer i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Løbeklumme - de første fremskridt i februar

Dupont Sport får træningen skræddersyet af AJ Bootcamp, der har til huse i et træningscenter i Viby og har sloganet 'Vi gør træning til en leg'. 

Torkil Fischer fra Dupont Sport er begejstret for AJ Bootcamps træning:

"Det er supervigtigt, at der bliver skabt tryghed omkring træningen i form af en dygtig instruktør. Vi oplever stort fokus på kvalitet, feedback og justeringer, som betyder, at alle kan være med uanset forudsætninger. Desuden har det betydning, at det er den samme træner hver gang, da det skaber tæt kontakt og kendskab til den enkelte deltagers niveau og småskavanker med mere," siger Torkil.

Dupont har omkring 400 medarbejdere, så det kan være en udfordring at kende hinanden og huske navne. Det kan træning i Dupont Sport hjælpe til:

LÆS OGSÅ: Lykkeliga - alle er stjerner på Stavtrups nye hold

"Foreningen er et forum, hvor man mødes meget bredt henover organisationen og har det sjovt sammen. Træningen bidrager til et øget kendskab til hinanden, giver et sammenhold og et internt netværk, som uden tvivl skaber værdi ind i virksomheden. Det gælder også for mange af de studerende, som er tilknyttet Dupont, der er en innovationsbaseret virksomhed," fortæller Dupont Sports formand Torkil Fischer.

AJ Bootcamp er ét af mange tilbud i Dupont Sport. Foreningen betaler noget, og noget er egenbetaling.

jr

 

Publiceret 01 March 2018 19:45