Pressefoto

Pressefoto

11 millioner gæster om året kan ikke tage fejl:

Her er Skandinaviens mest veldrevne shoppingcenter

Ud af Steen & Strøms 19 shoppingcentre i Skandinavien er Bruuns Galleri i Aarhus det mest veldrevne

Bruuns Galleri i Aarhus er med sine 11 millioner besøgende om året det suverænt mest besøgte shoppingcenter i Danmark. Det er ligeledes det mest besøgte shoppingcenter i hele Steen & Strøm porteføljen i Skandinavien, der omfatter 19 centre, heraf Bruuns Galleri, Fields (København) og Bryggen (Vejle) i Danmark. 

Hvert år kåres det mest veldrevne center blandt de 19, og den hæder er netop gået til Bruuns Galleri i Aarhus. 

"I Bruuns Galleri var vi først og fremmest stolte over at være nomineret. At vi så vinder er helt fantastisk. Det er en stor anerkendelse af det arbejde, som hele teamet i Bruuns Galleri hver dag udfører," siger center manager Claus Brændgaard i en pressemeddelelse fra Bruuns Galleri.

SE VIDEO: Kæmpe kø, da Lars Larsen åbnede butik i Bruuns Galleri

Prisen gives ud fra en bedømmelse af værdiforøgelse, vækst i besøgende, totaludlejning, omsætningsvækst og omkostningsgrader. Juryen begrunder valget med, at Bruuns Galleri har opnået en af de højeste værdiudviklinger i Steen & Strøms portefølje i 2017 og leveret et driftsresultat, der var bedre end både budget og prognose. 

Siden åbningen i 2003 har Bruuns Galleri fordoblet sit besøgstal og øget omsætningen med 63 procent. Totalomsætningen for Bruuns Galleri er i dag på over 1,2 milliarder kroner om året.

"Vi har skabt nogle gode resultater gennem årene på baggrund af den strategi, som vi lagde fra start. Vi har samtidig formået at tilpasse strategien i forhold til, at kunderne og butiksejerne gennem årene har ændret deres behov. Det mener jeg er baggrunden for, at Bruuns Galleri har udviklet sig så positivt,” forklarer center manager Claus Brændgaard.

Bruuns har i de seneste år haft særligt fokus på at udvikle bespisningen og underholdningen for gæsterne i Bruuns Galleri, så de får en fuldendt shoppingtur med gode oplevelser.

Shoppingcentret har i de seneste to år budt velkommen til nye koncepter som Det Grønne Køkken, Cafe Pascucci, Cafe Karma og Baresso. Senest er der i februar 2018 åbnet en ny vietnamesisk restaurant med navnet Cu Cu:

LÆS OGSÅ: Ny vietnamesisk restaurant i Bruuns Galleri

Inden for underholdning huser Bruuns Galleri Danmarks næststørste biograf CinemaxX, der siden slutningen af 2016 har kunnet tilbyde at vise i Imax kvalitet, der ellers kun har været tilgængelig i København. 

På eventområdet har Bruuns Galleri blandt andet arrangeret koncerter med City Bois og Hardinger Band og lavet events med Cirkus Summarum. Læring er blevet en integreret del af underholdningen i Bruuns Galleri, der blandt andet samarbejder med Lego.

jr

 

Publiceret 15 February 2018 11:45