Screendump fra Snapchat-videoen

Screendump fra Snapchat-videoen

Hamstersagen:

Grov personlig hetz på de sociale medier

De to ansatte i den meget omtalte hamster-video, der har floreret på Snapchat, er begge sygemeldte efter en grov personlig hetz på de sociale medier, oplyser Petworld til Lokalavisen Aarhus

Af
Jonas Hansen

Jonas Wrede Hansen

De to ansatte hos Petworld i Viby, der stod bag den meget omtalte hamstervideo, som har floreret på Snapchat, er begge dybt berørte af sagen. Det oplyser Petworld i en mail til Lokalavisen Aarhus. 
LÆS OGSÅ: Ansatte mistænkt for dyremishandling
Siden videoen begyndte at florere på de sociale medier har der nemlig været en personlig hetz mod de to ansatte bag videoen. Den hetz er skyld i, at de begge er sygemeldte, lyder det i mailen. 
Petworld vil ikke oplyse, hvilke konsekvenser videoen får for de to ansattes fremtid i butikken. 
"Det er et anliggende mellem virksomheden og de ansatte personligt. Vi beder samtidigt om forståelse for de to unge menneskers grove uagtsomhed, som har medført en personlig (grov) hetz mod dem på de sociale medier. Begge er p.t. sygemeldte. Yderligere diskussion omkring dette emne, vil kun forværre deres situation yderligere. De er begge dybt berørte af situationen og kede af det ”uvejr”, som de selvforskyldt har bragt sig i ved at handle groft uagtsomt og ubetænksomt," skriver Petworld i en mail til Lokalavisen Aarhus. 

Publiceret 18 January 2018 11:30