Casper Højer Nielsen er ny AGF-spiller fra 1. juli 2018. Foto: AGF

Casper Højer Nielsen er ny AGF-spiller fra 1. juli 2018. Foto: AGF

AGF:

David Nielsen henter back i sin tidligere klub

Casper Højer Nielsen skifter fra Lyngby til AGF, når hans nuværende kontrakt udløber til sommer

AGF har skrevet kontrakt med den 23-årige venstreback Casper Højer Nielsen, der i øjeblikket spiller for Lyngby BK. Han skifter 1. juli 2018 til AGF, når hans nuværende kontrakt med Lyngby udløber. Det oplyser AGF på sin hjemmeside.
"Jeg glæder mig meget til at skifte til AGF, der er en af de store klubber i dansk fodbold. Efter en god tid i Lyngby er det til sommer tid til nye udfordringer et spændende nyt sted. Jeg kender David Nielsen fra hans tid i Lyngby, og jeg ser frem til at blive genforenet med ham i Aarhus og ikke mindst til at møde mine kommende holdkammerater og AGF's fantastiske fans," siger Casper Højer Nielsen til AGFs hjemmeside.
LÆS OGSÅ: AGF begynder 2018 med et trofæ
Casper Højer Nielsen har fået sin fodboldopvækst i FC København og har spillet 15 ungdomslandskampe. Han var i en kort periode udlejet til Brønshøj, inden han i sommeren 2014 skiftede til Lyngby.
Forsvarsspilleren har i efteråret spillet otte kampe i Alka Superligaen for Lyngby og lavet et enkelt mål for klubben, hvor AGF også hentede sin cheftræner David Nielsen:
LÆS OGSÅ: AGF vinder årets første kamp på græs
"Vi så allerede Caspers kvaliteter, da han var en ung spiller i FC København, hvor han har fået en god forsvarsuddannelse. Han er en talentfuld spiller, der er fortsat sin gode udvikling i Lyngby. Casper er en ærgerrig og målrettet spiller, og han har den rette mentalitet, vi altid leder efter hos nye spillere. Så han kommer til at passe rigtig fint ind i AGF, hvor vi glæder os til, at han starter til sommer," siger David Nielsen.
Casper Højer Nielsens kontrakt med AGF løber i tre et halvt år fra 1. juli 2018 til udgangen af 2021.
jr
 

Publiceret 16 January 2018 18:00