Søndag 21. januar kan du komme gratis i svømmehallen, hvis du er frivillig. Arkivfoto

Søndag 21. januar kan du komme gratis i svømmehallen, hvis du er frivillig. Arkivfoto

Kom gratis i svømmehallen og på skøjtebanen på søndag

Aarhus kommune inviterer på gratis vandfornøjelser af både den varme og den frosne slags på dagen, hvor Frivillighovedstaden åbnes

Søndag 21. januar inviterer Aarhus Kommune alle frivillige og deres familier i svømmehallerne, skøjtehallen og på skøjtebanen - ganske gratis. Det sker som en del af åbningen af Aarhus 2018 Europæisk Frivillighovedstad.
LÆS OGSÅ: Ny rådmand vil genåbne omdiskuteret kryds ved Mindet
For at komme ind i svømmehallen eller en tur ud på den glatte is, skal man blot fortælle, hvor man er frivillig, når man ankommer til stedet. Aarhus Kommune giver turen gratis for at fejre og anerkende de frivilliges store indsatser.
”De frivillige i Aarhus gør en kæmpe indsats for at binde hverdagen sammen for mange. Derfor skal vi fejre, synliggøre og anerkende alle de frivillig, både dem der lægger mange timer i foreningslivet, dem der sidder i forældrebestyrelse, dem der er besøgsvenner på plejehjemmet – ja, kort sagt alle frivillige der giver noget af sig selv til fællesskabet. Jeg er stolt af, at Kultur og Borgerservice kan være med til at byde ind i Frivillighovedstadsåret og gøre åbningen for alle,” udtaler Rabih Azad-Ahmad, rådmand for Kultur og Borgerservice, i en pressemeddelelse.
I Badeanstalten Spanien er både svømmehallen og Grossererbadet åben for de frivillige. I Lyseng Svømmebad kan man prøve kræfter med en forhindringsbane på vand. Man kan også tage en svømmetur i Gellerupbadet eller Aarhus Svømmestadion. Er man mere til den frosne slags, lægger skøjtehallen og på skøjtebanen ved Musikhuset is til. Skøjtebanen holder ekstraordinært åben til klokken 21 denne søndag.

Fakta:

Frivillige har gratis adgang til disse faciliteter søndag 21. januar:

  • Lyseng Svømmebad, Lysengvej 4, Højbjerg
  • Badeanstalten Spanien, Spanien 1, Aarhus C
  • Gellerupbadet, Karen Blixens Boulevard 41A, Brabrand
  • Aarhus Svømmestadion, F. Vestergaards Gade 5, Aarhus C
  • Skøjtebanen ved Musikhuset (inklusiv skøjteleje så længe lager haves)
  • Aarhus Skøjtehal, Göteborg Allé 9, Aarhus N (inklusiv skøjteleje så længe lager haves)

Publiceret 15 January 2018 10:30