AGF vandt KMD Cup.
Foto: Nils Meilvang/Scanpix

AGF vandt KMD Cup. Foto: Nils Meilvang/Scanpix

Tørken er slut:

Endelig et trofæ til AGF

AGF vandt stævne i indendørsfodbold, KMD Cup i Brøndby

AGF blev den første vinder af en ny indendørsturnering, som klubben selv har været med til at stable på benene sammen med Brøndby, OB og AaB.
Det første stævne, KMD Cup, blev spillet i går aftes i Brøndby med deltagelse af de fire initiativklubber samt Næstved og Frem.
LÆS OGSÅ: AGF er med i ny indendørs turnering
Netop Frem var AGF's første modstander i går aftes. De kom foran 2-0, men to mål af Björn Sverrisson og et af Kasper Lunding vendte kampen og gav en sejr på 3-2. Det blev også til en sejr i den anden gruppekamp mod AaB, som blev slået 4-2 på to mål af Nimo Gribenco, et André Riel og Kasper Lunding. Det skriver AGF på sin hjemmeside.
I semifinalen gik AGF's sejrsmarch ud over hjemmeklubben Brøndby, der blev besejret med 2-0 på må af André Riel Magnus Kaastrup. I semifinalen brillerede Jens Stage på en uvant position som målmand.
"Sejren var ikke kommet i hus uden en velspillende Jens Stage i AGF-målet, der stod en flot turnering i den røde trøje med Stage på ryggen. Han tog da også stolt sin målmandstrøje med hjem efter turneringen," skriver AGF på sin hjemmeside.
 

Tobias Sana i finalen mod OB.
Foto: Nils Meilvang/Scanpix

Tobias Sana i finalen mod OB. Foto: Nils Meilvang/Scanpix

Finalen var mod OB. Her bragte Tobias Sana AGF foran på et straffespark, der skulle tages ved, at han fra midtercirklen driblede ned mod OB's målmand.
Kasper Lunding gjorde det til 2-0, og så var sejren i KMD CUp i hus foran 3.000 tilskuere.
LÆS OGSÅ: Hausner lever af at være holdleder i AGF
AGF spiller allerede i dag klokken 12 sin årets første træningskamp. Det er på hjemmebane på Fredensvang mod Aarhus Fremad. Træner David Nielsen siger, at deltagerne i aftenens indendørsstævne kommer i kamp mod Aarhus Fremad.
Om blot en en måned spiller AGF den første kamp i foråret i Superligaen. Det er 12. februar mod Hobro.
 

Publiceret 13 January 2018 11:00