Pressefoto fra winkwink.dk

Pressefoto fra winkwink.dk

Sexshop skulle bruge 9 testpersoner:

Har fået 5.000 ansøgninger

Sexshoppen winkwink.dk i Aarhus har ikke problemer med at finde personer, der vil teste dildoer og andet sexlegetøj

Sexshoppen winkwink.dk har fået utrolig stor respons på et jobopslag fra begyndelsen af 2017, hvor man søgte testere af sexlegetøj.
Den Aarhus-baserede web-sexshop skulle blot bruge ni personer, men har fået over 5.000 ansøgninger fra danskere, der gerne vil afprøve dildoer, bondage, frækt undertøj og meget mere. Det oplyser sexshoppen i en pressemeddelelse.
"Vi fik hurtigt et par hundrede ansøgninger, men har nu rundet 5.000 ansøgninger, og det bliver bare ved. Det er helt vildt. Jeg blev meget overrasket og ringede straks til mine kollegaer, da jeg så, vi rundede 5.000," siger Kristoffer Hjerrild, indehaver sexbutikken.
"Jeg foretrækker altid selv at læse, hvad den enkelte bruger synes, da jeg finder det mere troværdigt, og derfor valgte vi at lave dette jobopslag. Vi ved, at rigtig mange førstegangskøbere er på herrens mark, når det gælder ting til natbordsskuffen, og derfor synes, vi at vi skal lade vores kunder dele deres erfaring med deres sexlegetøj og lingeri," siger Kristoffer Hjerrild.
Sexshoppen har i dag ni testere i Danmark, der løbende tester sexlegetøj, frækt undertøj, bondage og meget mere. Og man her fire testere i Sverige. 
“Vi er godt tilfredse med vores testere, men man er selvfølgelig velkommen til at ansøge. Der kan dog være lidt lang ventetid," fortæller Kristoffer Hjerrild med et smil.
 

Publiceret 05 January 2018 10:00