CCI har europæisk hovedsæde her i Højbjerg. Pressefoto

CCI har europæisk hovedsæde her i Højbjerg. Pressefoto

Aarhus-virksomhed leverer nyt IT-system til Børsen

CCI med europæisk hovedsæde i Aarhus

Erhvervsavisen Børsen har valgt Aarhus-virksomheden CCI som leverandør af et nyt IT-system, der erstatter alle de nuværende redaktionelle systemer til fordel for én fleksibel platform til alt indhold.
Det oplyser CCI i en pressemeddelelse.
Den nye platform hedder CUE og er en såkaldt multi-channel publishing platform, der skal opfylde tidens krav til dagblade om både at lave en trykt avis, hjemmeside og være til stede på sociale medier.
LÆS OGSÅ: Ikea sælger sit gamle hovedlager i Aarhus
 
"CUE bliver en kritisk komponent på Børsens digitale rejse, og vi glæder os til at arbejde mere mobilt, kanaluafhængigt og adræt kunne tilpasse os et hurtigt bevægende mediemarked," fortæller Ann Fogelgren-Pedersen, Chief Information Officer hos Børsen.
Der er ifølge CCI flere fordele ved at samle alt på én platform. Dels bliver det muligt for redaktionelle medarbejdere at producere og publicere indhold til forskellige kanaler fra samme værktøj. Dels kan der hentes en effektivitetsgevinst i den samlede pulje af indhold, da forskellige redaktioner let kan finde, bruge og genbruge indhold.
LÆS OGSÅ: Facebook er fremtiden

Børsens vision for CUE er at få en fleksibel platform med en intuitiv brugerflade, som er bygget på den nyeste teknologi. CUE er et såkaldt headless content management system, hvilket blandt andet gør, at dagbladet selv kan udvikle videre på systemet og integrere andre værktøjer i fremtiden. Dermed kan Børsen være omstillingsparat i en medieverden, som er under konstant forandring.

CUE er udviklet ved langvarige samarbejder mellem CCI og mediehuse såsom JP/Politikens Hus, Axel Springer, Yle og McClatchy. Repræsentanter fra medierne har løbende deltaget i fokusgrupper.

CCI og Børsen har allerede kickstartet projektet, som forventes at være færdigudrullet i foråret/sommeren 2018. Publikationerne, som i fremtiden skal produceres og publiceres i CUE, er dagbladet Børsen samt magasinerne Penge og Privatøkonomi og Dagens Medicin.
jr
 

Publiceret 03 January 2018 07:45