Foto: /ritzau/Jens Dresling.

Foto: /ritzau/Jens Dresling.

Flot comeback:

AGF slutter året af med et point i Brøndby

Årets sidste kamp for AGF blev spillet ude på Brøndby Stadion, hvor AGF efter flot comeback fik uafgjort

Af
Jonas Hansen

Jonas Wrede Hansen

Det så på forhånd meget svært ud for AGF, da holdet søndag aften skulle forsøge at slutte året godt af på udebane mod Brøndby IF. Hjemmeholdet, der med ni sejre i træk inden aftenens opgør, var klare favoritter til at snuppe endnu en sejr. 
LÆS OGSÅ: Tæpper til AGF-fans gives videre til hjemløse
Men så er det godt, at overraskelser kan ske i fodbold. AGF fik nemlig brudt Brøndbys imponerende sejrsstime og kan derfor gå på jule- og vinterferie med et flot point efter 2-2 i aftenens kamp. 
Kampen startede godt for AGF, der viste flere flotte takter i begyndelsen og beviste, at holdet ikke var taget til den københavnske vestegn for at forsvare sig. Hjemmeholdet fra Brøndby startede i sit sædvanlige høje tempo, og det vakte da også AGF problemer i en tempofuld og seværdig start.
Allerede i det 13. minut tog Brøndbys Simon Tibbling dog lidt af AGF's positive start, da han efter et par elegante driblinger køligt skruede bolden op i det fjerneste hjørne uden chance for Steffen Rasmussen i AGF-målet. 

Spænding i anden halvleg

1-0 til hjemmeholdet holdt hele vejen frem til pausen, selvom AGF var tæt på et par gange. Især Mustapha Bundu var farlig et par gange hos Brøndbyforsvaret, og særligt ved et forsøg var det lige ved og næsten. Desværre for AGF var stolpen i vejen. 
Anden halvleg startede forfærdeligt. Den var blot seks minutter gammel, da Besar Halimi øgede hjemmeholdets føring til 2-0. 
Endnu en gang så det ud til, at AGF skulle gå fra banen uden point. Men midt i fansenes begyndende frustrationer sendte spillerne julegaver af sted mod dem.  Først reducerede AGF-backen Frederik Møller i det 63. minut, og 13 minutter senere kunne Tobias Sana udligne til 2-2 på et straffespark. 
Det blev også kampens resultat, hvilket betyder, at AGF overvintrer på en 11.-plads. 
 

Publiceret 10 December 2017 19:45