Kom til julesmåkage-bage-konkurrence lørdag eftermiddag 2. december på Aarhus Street Food Market. Foto: Colorbox

Kom til julesmåkage-bage-konkurrence lørdag eftermiddag 2. december på Aarhus Street Food Market. Foto: Colorbox

Laver du de bedste småkager i Aarhus?

Titlen som byens bedste småkagebager har du chancen for at få helt officielt, når Aarhus Street Food Market inviterer til julesmåkage-konkurrence 2. december

Af
Af Mai-Britt Jeppesen

Er du en knag til at slå en dej op? Er dine hjemmebagte julesmåkager altid spist inden 1. december? Eller bryder englene spontant ud i sang, når dit hjemmebag kommer på bordet?
Så mød op med 10 - gerne flere - af dine nybagte favoritsmåkager på Aarhus Street Food Market på Skt. Knuds Torv lørdag 2. december og deltag i konkurrencen om at lave byens bedste julesmåkager.
Denne eftermiddag står et professionelt dommerpanel anført af Masterchef-dommer Jesper Koch klar til at bedømme de hjemmebagte julesmåkager. De øvrige to er Jeanette Sørensen, der er indehaver og konditor hos Vanilla Chocolatier & Konditori, og Ronnie Holmen, der er vært på TV2-programmet ”Sukkertoppen” og chefkonditor hos Odense Marcipan.
“Alle passionerede småkagebagere er inviteret til at deltage, uanset om man er udlært konditor, eller om man er en glad amatørbager,” forsikrer Jesper Koch, der kan afsløre, at dommerne i deres bedømmelse vil lægger særligt vægt på smag, udseende og kreativitet.
Om man sætter sig for at bage Aarhus' bedste vaniljekranse, eller man kaster sig ud i at opfinde en helt ny form for julesmåkage, det er ganske valgfrit.
Julesmåkage-konkurrencen løber af stablen klokken 14.45. Vinderne kan gå derfra med et gavekort til et konditorkursus hos Vanilla Chocolatier & Konditori, en gavekurv fra Odense Marcipan og et kagefad fra Kähler Design.
 

Publiceret 18 November 2017 07:00