Julen er sexlegens fest

Der er godt gang i salget af sexlegetøj op til ferier, og hos aarhusianske Sinful.dk oplever man, at danskerne især køber frækt ind til julen

Af
Jonas Hansen

Jonas Wrede Hansen

Se i videoen Mathilde Mackowski, medindehaver af Sinful, præsentere webshoppens top 6 over de mest solgte produkter op til jul
Juletid er ikke kun lys, julemusik og masser af god mad. Det er også tiden, hvor danskerne i den grad prioriterer legen i sengen. Hos den online sexshop Sinful oplever man i hvert fald, at salget af sexlegetøj er stigende op til ferier, og julen er bestemt ingen undtagelse. Det fortæller Mathilde Mackowski, der er medindehaver af Sinful, som har kontor og lager i Aarhus. 
"Sexlegetøj sælger allermest op til sommerferien og op til jul, altså her i november og december," fortæller hun til Lokalavisen Aarhus og fortsætter:
"Det er i ferien, at man har mest tid til at være sammen og gå i dybden med hinanden, og det er også dér, at man har tid til egentlig at være sammen med sig selv på en anden måde. Når man kigger på julen og op til jul, så er det meget gaveorienteret."
Hos Sinful er det især årets julekalender, som går godt for tiden. Her gemmer der et stykke sexlegetøj bag hver af kalenderens 24 låger. 
"Jeg tror, at rigtig mange synes, den er spændende, fordi der er et nyt legetøj til hver dag, og det er ikke dem selv, der har bestemt, hvad der skal leges med," lyder det fra Mathilde Mackowski.
(Artiklen fortsætter under billedet)

Mathilde Mackowski glæder sig over, at Sinful for tredje år i træk har fået tildelt Børsens Gazelle-pris. Foto: Frederik Harders

Mathilde Mackowski glæder sig over, at Sinful for tredje år i træk har fået tildelt Børsens Gazelle-pris. Foto: Frederik Harders

Danskerne er blevet vilde med sexlegetøj

Men det er ikke kun op til ferier, at der er godt gang i sexlegetøj-salget hos aarhusianske Sinful.
Siden webshoppen blev startet tilbage i 2008, er det kun gået fremad. Bare de seneste fire år er Sinful gået fra 12 til 62 ansatte på kontoret og det store lager ude i Aabyhøj, imens den har kunnet præsentere en omsætningsstigning på over 400 procent. Det gav for nylig virksomheden Børsens Gazelle-pris for tredje år i træk. 
"Det er vi rigtig stolte af. Det er noget, vi har arbejdet benhårdt på at opnå," fortæller Mathilde Mackowski, som mener, at succesen er en kombination af godt arbejde og en ændring af folks opfattelse af sexlegetøj. 
"Det er blevet meget mere normalt at købe og snakke om sexlegetøj. For bare ti år siden var det ikke noget, man rigtigt snakkede om. Men nu er det blevet mere acceptabelt at snakke og anbefale sexlegetøj til hinanden," fortsætter hun.

Bliver i Aarhus

Sinfuls store succes betyder samtidig også, at den online sexshop har brug for en større base til kontor og lager. Derfor er medindehaveren Mathilde Mackowski godt i gang med at finde et nyt sted. Men selvom virksomheden har vokset sig stor med afdelinger i flere lande, så er den ikke blevet for stor til Aarhus.
"Vi leder efter lokaler i Aarhus. Selvfølgelig skal vi blive her. Sinful er Aarhus," slår Mathilde Mackowski fast, imens hun viser et tilfreds smil. 
Det er let at ane, at Sinfuls flotte resultater gør medindehaveren stolt. Tidligere i år vandt virksomheden også prisen Årets E-ner, som uddeles af Foreningen for Dansk Internethandel til den bedste danske webshop. 
"Jeg er sikker på, at vi har succes, fordi vi hele tiden går op i at give kunden en god oplevelse. Vi sørger hele tiden for at guide og vejlede på vores hjemmeside samt have en god kundeservice. Det er kunden, det handler om. Vores mål er at inspirere folk til et bedre sexliv," smiler Mathilde Mackowski endnu en gang. 

Publiceret 18 November 2017 10:30