Harlekin og Columbine stiger på toget i Odense på vejen mellem Aarhus og København

Harlekin og Columbine stiger på toget i Odense på vejen mellem Aarhus og København

Kom i julestemning med toget fra Aarhus

DSB er hurtigt ude med julestemning, når der på lørdag fra Aarhus

Når toget på lørdag, 18. november, ruller fra Aarhus med kurs mod København, så kan især børn og barnlige sjæle lade julestemningen pible frem.
For undervejs på turen er der i familiekupeen, som vil være i vogn 22, blandt andet mulighed for at blive malet i ansigtet, forkælet med juleknas eller se om heldet er med på turen i en tombola med flere præmier, hvor der blandt andet er mulighed for at vinde billetter til Tivoli. Et tilbud som de rejsende i andre kupeer også kan gøre brug af. Det skriver DSB i en pressemeddelelse.
I Odense stiger Pantomimeteatrets Harlekin og Columbine på toget for at danse og underholde store og små. Det gør de blandt andet for at inspirere kunderne til at krydse gaden fra Københavns Hovedbanegård og besøge Tivoli, der samme dag slår dørene op til det årlige julemarked. Det huser i år Hjulkøbing, der er blevet til i samarbejde mellem Tivoli og DSB.
Det er på afgangen, der er fremme på Københavns Hovedbanegård klokken 13.05, at løjerne er med. Det kører fra Aarhus H klokken 9.42. 
jwh
 

Foto: DSB

Foto: DSB

Publiceret 15 November 2017 12:30