Arkivfoto

Arkivfoto

Bookmaker taber penge på letbanen

Spillerne har vundet penge på, at letbanen ikke er kommet på skinner

Den danske bookmaker Bet25 har tabt penge på, at det er gået knap så godt som forventet med at få Aarhus Letbane på skinner.
Efter aflysningen af den planlagte åbning 23. september har Bet25 udbudt to spil på Aarhus Letbane. Første gang satte man odds på, om letbanen kom i drift inden 1. november. Bookmakeren havde ikke den store tro på dette, så der var kun odds 1.45 på, at det ikke lykkedes, men da langt hovedparten spillede på Nej, fik man underskud på spillet.
Efter 1. november lavede Bet25 et nyt væddemål på, om letbanen kom i drift inden 26. november. Denne gang havde man større tro på, det ville lykkes, så man gav lige høje odds, 1,85, på både Ja og Nej.
Det var knap så heldig oddssætning, for spillerne var fortsat pessimistiske og spillede langt overvejende på Nej, så igen gav spillet underskud for Bet25. Det oplyser Bet25 overfor Lokalavisen Aarhus.
LÆS OGSÅ: Åbning af letbane udsat igen til efter skæringsdatoen 26. november
"Jeg kan selvfølgelig ikke nævne beløb eller antal spillere, men det har bestemt været et ganske populært spilobjekt – især første gang vi lagde spillet ud. Begge gange blev en underskudsforretning for os, da 80 proecnt af indskuddene blev placeret på NEJ i begge tilfælde," fortæller Nikolaj Hagen fra Bet25.
Underskuddene har dog ikke afskrækket bookmakeren mere, end man nu er på banen med et nyt spil for, hvornår letbanen åbner.
Denne gang lyder spørgsmålet, om letbanen er i drift før 12. december.
Måske klog af skade er oddset på Nej sat ned til 1,45 - mens man får pengene 2,4 igen, hvis letbanen kommer på skinner inden denne dato.
 

Publiceret 15 November 2017 18:00