AGF Fanclub fylder 25 år i dag:

Fejrer jubilæet mod Silkeborg

Fanklubben holder programmet for den store dag hemmeligt

I dag er det præcis 25 år siden, at AGF Fanclub Aarhus blev stiftet.
Det skal fejres på behørig vis, og det bliver det lørdag den 18. november, hvor AGF spiller hjemme mod Silkeborg.
Fanklubben opfordrer i en pressemeddelelse alle interesserede i at komme til kampen. Også AGF-tilhængerne på Sjælland, som man i anledning af jubilæet har sørget for kan komme gratis til Ceres Park.
"Vi er meget stolte over, hvad fanklubben har bidraget med til den aarhusianske fanscene de foregående 25 år. Omkring 12.000 personer har været med igennem årene, og de fleste fraktioner der er - og har været - i og omkring AGF, har haft en form for tilknytning til fanklubben. Der har været mange opture og nedture på banen igennem årene, hvilket selvfølgelig har påvirket fanklubben, vi er her dog stadigvæk," siger formand for AGF Fanclub Aarhus, Jan Jensen.
LÆS OGSÅ: Klumme: Den frustrerende GF-forbandelse fortsætter
Programmet for den 18. november vælger både fanklubben og AGF indtil videre at holde hemmeligt.
"Det bliver en stor dag, og vi håber, at alle - medlemmer eller ej - vil komme til kampen," siger Jan Jensen.
De 25 år på bagen gør AGF Fanclub Aarhus til en af Danmarks ældste fodboldfanklubber. Fanklubben tæller i dag cirka 950 medlemmer. 
"Fra AGF skal der lyde et stort tillykke til AGF Fanclub Aarhus, der er vores officielle fanklub. Igennem de sidste 25 år har AGF haft et rigtig godt samarbejde med fanklubben. Det er imponerende at opleve det engagement, fanklubben og dens medlemmer fortsat lægger for dagen. Så vi glæder os meget til at være med til at fejre fanklubben den 18. november," siger Jacob Nielsen, adm. direktør i AGF.
dp
 

Publiceret 09 November 2017 06:00