Mand hældte øl ud over vagt og truede læge med vold

31-årig tog det ilde op, at han blev vækket af en vagt i nat på banegården i Aarhus

En 31-årig mand blev i nat klokken 03.29 anholdt og sigtet for vold og diskriminerende udtalelser mod en vagt på banegården Aarhus. Han bliver i dag fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Aarhus med krav om varetægtsfængsling.
Den 31-årige lå på gulvet og sov i mellemgangen ind til Bruuns Galleri. Vagten vækkede ham og sagde, at han ikke måtte ligge og sove på banegården.
 
LÆS OGSÅ: 31-årig mand er død i brand i Aarhus
Det blev den 31-årige sur over og råbte racistiske ukvemsord efter vagten, hvorefter der opstod tumult.
Efter tumulten gik den 31-årige væk fra stedet, men vendte kort efter tilbage og hældte en øl ud over vagten og spyttede efter ham.
Da han opdagede, at vagten tilkaldte politiet, forsøgte han at stikke af. Men han nåede ikke længere end til hovedindgangen ved banegårdspladsen, før vagten fik ham tilbageholdt, til politiet ankom. Her kunne et vidne på parkeringspladsen fortælle, at han havde set ham slå vagten med knytnæveslag i ansigtet. Politiet anholdte den 31-årige og tog ham  med på politistationen. 
LÆS OGSÅ: Bilist kørte mand på knallert ned og stak af
Under transporten truede han betjentene med skaller og sagde en række ukvemsord, og på politistationen truede han lægen med vold. Han nægtede desuden at opgive sit navn og andre personlige oplysninger. Derfor blev han også sigtet for fornærmelig tiltale mod politiet, trusler om vold mod lægen og for ikke at samarbejde med politiet.  
-jr
 

Publiceret 09 November 2017 12:30