Restaurant Seafood får ny forpagter

Restauranten skifter navn til Seafood by Dyvig Badehotel

Restaurant Seafood på Marselisborg Lystbådehavn får nye forpagtere, som i forvejen er kendte restauratører.
LÆS OGSÅ: Ny sydindisk restaurant i Nørre Alle
De nye forpagtere er John Bech Amstrup og Matias Qouttrop, der begge arbejder på Dyvig Badehotel på Als med førstnævnte som forpagter, direktør og gastronomichef. Det skriver Aarhus Update.
John Bech Amstrup og Matias Qouttrop bor i Aarhus og har længe ønsket en restaurant i deres hjemby.
Det sker i foråret 2018, hvor de overtager forpagtningen af Restaurant Seafood fra de nuværende forpagtere Rikke Berthelsen og Søren Mikkelsen. Samtidig skifter restauranten navn til Seafood by Dyvig Badehotel.
LÆS OGSÅ: Arbejdsfrokost med Seafood på Marselisborg Lystbådehavn
Aarhus Update skriver, at stilen bliver som på et moderne brasserie. Der står fisk på cirka 70 procent af menuen, men  gæsterne kan også bestille en ribeye og wienerschnitzel.
-jr
 

Publiceret 01 November 2017 17:30