Foto: AGF's Twitter-profil

Foto: AGF's Twitter-profil

Lyngby-fans med en særlig gave til AGF

AGF modtog i dag en noget speciel gave fra Lyngby Boldklubs fans

Af
Jonas Hansen

Jonas Wrede Hansen

Det er vist ikke hver dag, at fans sender gaver til rivaliserende klubber, men tidligere i dag modtog AGF alligevel sådan en gave fra nogle Lyngby-fans.
Et kæmpe David Nielsen-banner, som Lyngby-fansene ikke længere syntes, de havde brug for, modtog klubben således med posten. 
LÆS OGSÅ: DBU afviser protest fra AGF 
"Det har jeg aldrig oplevet før. At fans sender et gammelt banner til den klub, som en tidligere spiller eller træner er skiftet til. Men det har de gjort, og de har endda pakket det fint sammen og sendt det til os," fortæller Søren Højlund Carlsen, kommunikationschef i AGF.
Gaven er et banner, som Lyngby-fansene brugte, da David Nielsen var træner i klubben. Dengang stod der: "Ingen David! Ingen Fest" på banneret. Før Lyngby-fansene sendte banneret af sted til AGF, havde de dog ændret lidt i teksten, så der nu står: "Ingen David! Mere Fest"
"Det er selvfølgelig meget sjovt. Normalt ville fansene jo nok brænde bannere med tidligere spillere eller trænere af og lægge det op på Youtube. Det her er da ret godt fundet på," lyder det fra Søren Højlund Carlsen, som nu vil sende banneret videre til AGF-fansene. 
"Men jeg tvivler på, at de tager særlig godt i mod det. Jeg tror i hvert fald ikke, at de vil bruge det," fortsætter kommunikationschefen med et grin.
Med banneret var der også tegnet en havestol. Om det er en stikpille til AGF efter kampen mod netop Lyngby, hvor en AGF-spiller blev udvist efter at have sparket til en havestol, er Søren Højlund Carlsen ikke så sikker på. 
"Jeg mener, at de har haft banneret i lang tid. David Nielsen sad vist også på havestole i Lyngby, men som vi skrev på Twitter, så har vi nu rigeligt af havestole," griner han.
AGF valgte tidligere i dag at takke for gaven på Twitter med dette opslag:   

Publiceret 25 October 2017 15:30