Berit Jessen har fået prisen som Årets Folkehjælper i Aarhus. Privatfoto

Berit Jessen har fået prisen som Årets Folkehjælper i Aarhus. Privatfoto

Berit er Årets Folkehjælper i Aarhus

Aarhusiansk ultraløber får pris for at få folk til at bevæge sig og samtidig samle penge ind til gode formål

 
Dansk Folkehjælp uddelte i går prisen som Årets Folkehjælper i Aarhus.
Prisen gik til Berit Jessen, og den blev meget passende overrakt i forbindelse med Hindbærsnitteløbet ved Egå Engsø, som Berit Jessen i en årrække har været drivkraften bag.
Det skriver Dansk Folkehjælp på sin hjemmeside.
Læs også: 21 magiske kilometer gennem Aarhus' gader
Overskuddet fra Hindbærsnitteløbet går til humanitære organisationer som eksempelvis Dansk Folkehjælp. I år gik overskuddet til 'Læs For Livet'.
"Det er med stor ære, at vi kan overrækkende prisen som Årets Folkehjælper til Berit. Det er altid en fornøjelse at se det engagement, Berit ligger i at formidle glæden i at komme ud at bevæge sig, hvad enten det er på gåniveau eller som ultraløber som hende selv. At man så som ved Hindbærsnitteløbet kan kombinere det at få rørt sig med at få samlet penge ind til efterhånden en del gode humanitære formål, gør dette løb til et fantastisk koncept, som Berit har været primas motor for," skriver Dansk Folkehjælp.
"Vi syntes i Dansk Folkehjælp, at Berits brændende interesse for løb er en stor inspirationskilde både for arrangør af løb og udøver. Således har Berit i forbindelse med Aarhus Halvmarathon som hjælper været med til at vise, at sådan et løb også kan gennemføres som blind."
-jr
 

Berit Jessen er lige kommet hjem fra Korsika, hvor hun har deltaget i et løb på 1.000 kilometer. Privatfoto

Berit Jessen er lige kommet hjem fra Korsika, hvor hun har deltaget i et løb på 1.000 kilometer. Privatfoto

Publiceret 02 October 2017 20:15