Politiets døgnrapport fra søndag til mandag

Uddrag af Østjyllands Politis døgnrapport fra søndag 27. til mandag 28. december

Artiklens øverste billede

Indbrud i kiosk i Århus C
Søndag kl. 08.30: På Tage Hansens Gade blev der i tidsrummet fra lørdag kl. 21.00 til søndag kl. 07.50 stjålet cigaretter og skrabelodder. Gerningsmændene er kommet ind ved at bryde en kælderdør op.
Indbrud i lejlighed i Brabrand
Søndag kl. 11.25: På Spobjergvej blev der i tidsrummet fra onsdag kl. 16.00 til søndag kl. 11.15 stjålet en bærbar PC og en Notebook, begge af mærket "Acer", et fladskærms TV, en printer og diverse parfume. En rude blev knust i terrassedøren.
Indbrud i værelse i Risskov
Søndag kl. 11.54: På Børglumvej blev der i tiden fra tirsdag kl. 16.00 til søndag kl. 11.30 stjålet en bærbar PC af mærket "HP", som lå i en computertaske mrk. "Rambøll". Herudover var udbyttet en "Playstation 3". Et vindue var brudt op.
Indbrud i lejlighed i Århus C
Søndag kl. 13.20: På Silkeborgvej blev der i tiden fra lørdag kl. 20.30 til kl. 23.00 stjålet en bærbar "Mac" PC, en ekstern harddisk, en "Ipod", to armbåndsure samt en sportstaske med farvede tern. En altandør var brudt op.
Indbrud i villa i Viby
Søndag kl. 14.06: På Agerledet blev der i tidsrummet fra onsdag kl. 18.00 til søndag kl. 12.00 stjålet et 42" LCD TV af mærket "Sony". En rude var blevet aflistet.
Indbrud i lejlighed i Århus C
Søndag kl. 15.03: På Kirkegårdsvej blev der i tiden fra onsdag kl. 15.00 til søndag kl. 15.00 stjålet et fladskærms TV mrk. "Samsung", en "Playstation 3", to bærbare PC'ere mrk. "HP", et smykkeskrin og en "Nokia" mobiltelefon. Et vindue var brudt op.
Indbrud i villa i Højbjerg
Søndag kl. 20.28: På Katterhøjvej blev der i tiden fra torsdag kl. 11.00 til søndag kl. 20.00 stjålet et 32" fladskærms TV og en harddiskoptager, begge mrk. "Sony", DVD skærme beregnet til bil samt en GPS. En terrassedør var brudt op.
Indbrud i villa i Hasselager
Søndag kl. 21.17: På Hasselager Stationsvej blev der i tiden fra tirsdag kl. 12.00 til søndag kl. 21.00 stjålet et 42" plasma TV mrk. "Panasonic", en bærbar "Acer" PC og et 32" LCD TV mrk. "Samsung". En rude var blevet aflistet.
Indbrud i lejlighed i Risskov
Søndag kl. 21.24: På Nyringen blev der i tiden fra onsdag kl. 11.00 til søndag kl. 21.25 stjålet et 32" LCD TV mrk. "Samsung", et 22" LCD TV mrk. "Philips" samt et DVD-anlæg. En terrassedør var brudt op.
Kanonslag på fortovet i Viby
Søndag kl. 21.35: En patrulje blev sendt til Damtoften, hvor et kanonslag lå uafskudt. Patruljen spærrede et behørigt område af og afventede ekspertbistand fra Forsvaret, der kom til stedet og fjernede kanonslaget.
Indbrud i villa i Viby
Søndag kl. 22.02: På Stavtrupvej blev der i tiden fra onsdag kl. 09.00 til søndag kl. 22.00 stjålet en "Nintendo Wii", en 17" bærbar PC mrk. "Medion" og to smykkeskrin, heraf et med påskriften "Trine". Et vindue var brudt op.
Brand i køretøjer i Århus V
Mandag kl. 02.46 og 03.00: Politi og brandvæsen måtte med kort tids mellemrum rykke ud til to steder på Jernaldervej, hvor der var brand i flere køretøjer. Det ene sted havde ilden bredt sig til en garage og en opgang. Flere beboere måtte evakueres fra deres lejligheder, og én blev kørt på skadestuen til undersøgelse for røgskade.

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.