Politiets døgnrapport fra mandag til tirsdag

Uddrag af Østjyllands Politis døgnrapport fra mandag 21. december til tirsdag 22. december

Artiklens øverste billede

Advarsel!
I forbindelse med indbrud i lægekonsultation i det nordlige Århus begået mellem den 18. december og den 21. december, er der stjålet forskellige medicinpræparater, heriblandt også 20 ampuller a 1 ml. Dormicum. Dette stof må UNDER INGEN OMSTÆNDIGHEDER indtages, idet det kan det medføre respirationsstop og dermed døden.

Indbrud i lægekonsultation i Århus N
Mandag 21. december kl. 07.22: På Tordenskjoldsgade er der i tidsrummet fra fredag kl. 16.00 til mandag kl. 07.00, blev der stjålet kontanter samt livsfarlig medicin. Gerningsmanden havde brudt en bagdør op. Se ovenstående advarsel.
Tyveri fra lagerplads i Risskov
Mandag 21. december kl. 08.06: På Vejlbjergvej blev der i tidsrummet fra fredag kl. 16.00 til mandag kl. 07.45 stjålet en større mængde kabler. Gerningsmanden kom ind på pladsen ved at bryde en gitterport op.
Tyveri fra byggeplads i Århus C
Mandag 21. december kl. 11.32: På Langenæs Alle blev der fra søndag til mandag stjålet en større mængde fliser. Gerningsmanden kom ind ved at skære hul i et hegn.
Færdselsuheld i Sabro
Mandag 21. december kl. 12.40: I krydset Borumvej og Tingvad blev en 61-årig mandlig bilist påkørt af en personbil ført af en 45-årig mand, da denne foretog et pludseligt vognbaneskift. Den 45-årige mand blev kørt til behandling på skadestuen. Der skete større materiel skade.
Indbrud i container i Tilst
Mandag 21. december kl. 12.46: I tidsrummet fra søndag kl. 21.00 til mandag kl. 12.30 blev der på Agerøvej stjålet fyrværkeri i form af batterier mrk. ”Magic Fantasy”, ”Moonchaser” og ”Superior”. Gerningsmanden skar en metalarm på døren op med et svejseapparat.
Indbrud i villa i Brabrand
Mandag 21. december kl. 13.44: På Silkeborgvej blev der i tidsrummet fra kl. 11.30 til kl. 13.10 stjålet en bærbar PC, dametaske samt kontanter. En kælderdør var sparket op.
Indbrud i lejlighed i Århus V
Mandag 21. december kl. 15.04: På Snogebæksvej blev der i tiden fra lørdag middag til mandag morgen stjålet et LCD 40” TV mrk. ”Sony Bravia”, en ”Nintendo Wii”, en ”Playstation 3” samt DVD bokse. En rude blev knust.
Butikstyveri i Århus C
Mandag 21. december kl. 15.18: En patrulje indbragte to kvinder på hhv. 20 og 26 år, der havde begået butikstyveri i M.P. Bruuns Gade. De blev sigtet og idømt en bøde.
Brand i plejehjem i Århus N
Mandag 21. december kl. 17.00: Politi og Brandvæsen blev sendt til Graham Bells Vej, hvor en brand var opstået i en lejlighed som følge af et tændt fyrfadslys, der havde antændt et gardin. Ingen personskade, kun lidt sodskade.
Røveri i Viby J
Mandag 21. december kl. 21.02: På Rosenhøj blev der i aftes begået et røveri mod en 81-årig kvinde. Gerningsmanden forlangte at få udleveret bilnøglen, hvilket hun nægtede.  Kvinden blev herefter skubbet omkuld, og gerningsmanden rev nøgler til bil og lejlighed ud af hendes hænder og stjal bilen. Kvinden slog hovedet i faldet og blev kørt til hospitalet, hvor hun senere blev afhørt. Bilen blev søgt forgæves i nærområdet. Gerningsmanden beskrives som:
·         Mand, udenlandsk af udséende
·         20-25 år, ca. 180 cm. høj
·         Iført mørk jakke, evt. af skind
Evt. oplysninger til Østjyllands Politi på tlf. 8731-1448.

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.