Kørte uden billet og blev aggressiv

Uddrag fra Østjylland Politis døgnrapport 29. april

Artiklens øverste billede
Arkivfoto

Et par vagter kontaktede torsdag klokken 17.31 politiet og fortalte, at de tilbageholdt en mand, der havde kørt uden busbillet og nu var opfarende og aggressiv og nægtede at oplyse ID.

SDet oplyser Østjyllands Polti i døgnrapporten.

En patrulje kørte til et stoppested på Viby Torv, hvor vagterne var gået ud med manden, der havde forsøgt at stikke af. Betjentene overtog den 24-årige mand, som fortsat var meget vred og ikke mente, at han skulle betale billet, når han kun skulle ét stop.

Da politiet kom, oplyste den 24-årige hvem han var, og han blev herefter anholdt og sigtet efter ordensbekendtgørelsen.

Opdagede hashhandel på gaden
Et tip om en igangværende hashhandel sendte torsdag klokken 16.09 Østjyllands Politis specialpatrulje til Dortesvej i Brabrand. Her opdagede betjentene to mænd og en kvinde, der gik frem og tilbage til en pose ved et buskads i området, og der blev også udvekslet noget mellem de tre personer og nogle andre, der kom til stedet.

Patruljen tog derfor kontakt til den 21-årige kvinde og de to mænd på henholdsvis 25 og 28 år. Alle blev visiteret, og posen på stedet kiggede betjentene også nærmere på. I posen lå en del joints og noget hash, og begge mændene havde en del kontanter på sig.

På baggrund af betjentenes fund og observationer blev alle tre anholdt og sigtet for salg af euforiserende stoffer. Derudover havde både kvinden og den 25-årige mand en peberspray på sig, og de blev derfor også sigtet for overtrædelse af våbenloven.

To mænd i slagsmål i bus
Østjyllands Politi fik torsdag klokken 12.12 en anmeldelse om, at to mænd var kommet op at slås i en bus, der kørte i Åbyhøj. På Haslevej holdt chaufføren ind, og de to mænd fortsatte slåskampen udenfor, hvor de slog og skubbede til hinanden. En patrulje kom til stedet og fik skilt de to mænd på henholdsvis 33 og 65 år ad, hvorefter de blev anholdt og sigtet for at forstyrre den offentlige orden.

Smed joints ud af bil og blev anholdt
En patrulje bemærkede torsdag klokken 23.48 en lugt af hash fra en bil, der holdt på en p-plads på Fjældevænget i Aarhus V. I bilen sad fire personer, og da betjentene gik hen mod dem, smed den ene af dem en pose ud af vinduet. Posen viste sig at indeholde en del joints, og den 21-årige mand, som havde smidt den, havde også nogle ulovlige tramadol-tabletter på sig, en totenschlæger og nogle tusinde kroner i kontanter.

Han blev derfor anholdt og sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg og for overtrædelse af våbenloven.

En 24-årig mand, der også sad i bilen, blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer, da han havde en mindre mængde hash i lommen.

ksa

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.