Politirapporten: Påvirket mand slog ud efter betjent

Her er et uddrag af Østjyllands Politis døgnrapport.

Artiklens øverste billede
Det taler Aarhus om lige nu. Modtag vores daglige nyhedsbrev for at blive opdateret på de væsentligste nyheder. Klik her, indtast din mailadresse og tilmeld dig.

To mænd på 21 og 23 år ringede torsdag klokken 21.07 til politiet og fortalte, at de på Fiskergade i Aarhus havde foretaget civil anholdelse af en mand, som havde opført sig truende over for dem og havde været i besiddelse af en kniv.

Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

En patrulje kørte til stedet, hvor de overtog den 22-årige mand, som mændene holdt tilbage. Han virkede kraftigt påvirket af stoffer og ifølge mændene havde han helt umotiveret vist en hobbykniv frem, som han dog havde smidt fra sig, inden han forsøgte at indlede sig i slagsmål med dem midt på gaden. Han var fortsat meget opfarende, da politiet kom frem og anholdt ham, og inde på politistationen slog han ud efter en betjent, der dog nåede at undvige. Den 22-årige endte med at blive sigtet for at forstyrre den offentlige orden, for overtrædelse af knivloven og for forsøg på vold mod en polititjenestemand.

Formodet narkobilist gemte hash i bilen
En patrulje fattede torsdag klokken 16 mistanke til en 18-årig mand, der kørte rundt i en bil på Oddervej i Aarhus C, og han blev derfor dirigeret ind til siden. Da betjentene kom hen til bilen, kunne de lugte hash, og den 18-årige virkede nervøs og påvirket af stoffer. Bilen blev ransaget og gemt bag bilradioen lå flere poser med hash og skunk. Den 18-årige blev derfor anholdt og sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg, og han blev desuden sigtet for narkokørsel og fik foretaget en blodprøve. På baggrund af fundet i bilen ransagede politiet også den 18-åriges værelse hjemme hos hans forældre. Her fandt betjentene også noget hash og skunk, som blev beslaglagt.

To 17-årige anholdt på letbanestation

Østjyllands Politi blev torsdag klokken 18.27 kontaktet af nogle billetkontrollører, der fortalte, at de stod ved Dokk1 i Aarhus med to unge mænd, der havde kørt uden billet i letbanen. Ingen af mændene ville give deres ID til kontrollørerne, der derfor ringede til politiet.

Da patruljen kom frem, oplyste den ene, en 17-årig ung mand, med det samme navn og fødselsdato, men den anden mand nægtede at identificere sig. Efter flere forgæves forsøg på at få manden til at opgive sit navn besluttede betjentene til sidst at anholde manden og tage ham med på politistationen for at få ham identificeret. Efter lidt tid på politistationen gav den anholdte, en 17-årig ung mand viste det sig, alligevel sine personoplysninger til politiet. Han blev sigtet for at nægte at opgive sit navn til politiet, inden han blev løsladt, og hans forældre blev orienteret. Imens den 17-årige var på politistationen blev politiet igen kontaktet af kontrollørerne ved letbanen. De fortalte, at den anden 17-årige, der havde været med i letbanen, havde råbt af dem og udvist truende adfærd, efter at patruljen havde forladt stedet med hans ven. Betjentene kørte derfor igen til letbanestationen, hvor den 17-årige blev anholdt og sigtet for at forstyrre den offentlige orden.

Skabte uro på skadestuen og blev anholdt
En 27-årig mand endte med at blive anholdt, efter han skabt uro på skadestuen ved Aarhus Universitetshospital på Palle Juul-Jensens Boulevard.

En patrulje var ved skadestuen i forbindelse med en anden opgave, da de fik øje på den 27-årige, som stod og råbte ved ekspeditionen. Da han så betjentene, råbte han flere skældsord mod dem, og til sidst blev han anholdt og sigtet for fornærmelig tiltale mod en polititjenestemand. Det viste sig, at personalet kort forinden havde forsøgt at bortvise manden fra stedet, da han opførte sig aggressivt og truende.

ksa

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.