Skulle udbringe mad for firma: Sniffede lattergas, da gps afslørede ham

Ung mand var tydeligvis ikke i gang med at bringe mad ud, da politiet fandt ham.

Artiklens øverste billede
En 20-årig mand fra Aarhus vinder næppe prisen som Årets Smarteste Kriminelle 2022. Foto: Rigspolitiet. Arkivfoto: Thor Hedegaard.

Det taler Aarhus om lige nu. Modtag vores daglige nyhedsbreve for at blive opdateret på de væsentligste nyheder. Klik her, find Aarhus på listen, indtast din mailadresse og tilmeld dig.

Det er ikke alle forundt at være en kriminel mastermind.

Det er eksempelvis knapt så smart at tage firmabilen, som firmaet kan følge via gps, uden tilladelse. Det hjælper ikke på sagen, hvis man, efter at have »lånt« bilen, giver sig til at sniffe lattergas på bagsædet.

Det var ikke desto mindre det, en 20-årig mand torsdag kastede sig ud i. Han er nu blevet beriget med en sigtelse for at have stjålet bilen.

Standset af patrulje

En virksomhed, der bringer mad ud, kontaktede torsdag eftermiddag politiet, da man havde mistanke om, at en af firmaets ansatte uden tilladelse havde taget en firmabil fra en adresse i Aarhus, selvom han ikke var på arbejde.

Via gps kunne virksomheden se, at bilen befandt sig på Edwin Rahrs Vej i Brabrand, og en patrulje standsede kort efter firmabilen.

I bilen sad to mænd, og en af dem var den 20-årige medarbejder i virksomheden. Nu er det formentligt sikkert at kalde ham »daværende medarbejder.«

Den unge mand var tydeligvis ikke i gang med at bringe mad ud, men sad på passagersædet, hvor han var ved at inhalere lattergas.

Både den 20-årige og en 21-årig, der havde siddet bag rattet, blev anholdt og sigtet for at have stjålet bilen.

Den 21-årige blev desuden sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer, da han havde en joint på sig.

sb

Læs også

Del artiklen