Aggressiv togpassager anholdt og sigtet - nægtede at vise coronapas

Her er et uddrag fra torsdagens døgnrapport fra Østjyllands Politi.

Artiklens øverste billede
Arkivfoto

Det taler Aarhus om lige nu. Modtag vores daglige nyhedsbreve for at blive opdateret på de væsentligste nyheder. Klik her, find Aarhus på listen, indtast din mailadresse og tilmeld dig.

Personalet i et tog på vej fra Aalborg til København kontaktede onsdag klokken 11.48 politiet, da de stod med en kvindelig passager, som var meget opfarende og nægtede at vise coronapas.

Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

En patrulje kørte til banegården i Aarhus, hvor toget gjorde holdt, og her fik betjentene kontakt til den 45-årige kvinde, som stadig var meget aggressiv og råbte og skreg af patruljen. Hun blev derfor anholdt og sigtet for at forstyrre den offentlige orden. Under visitationen af kvinden fandt betjentene en kniv i hendes lomme, og hun blev derfor også sigtet for overtrædelse af knivloven.Råbte af betjente og blev anholdt

En patrulje kørte onsdag klokken 21 til en anmeldelse om en brand i en lejlighed på Ingerslevs Boulevard i Aarhus C.

Det viste sig dog hurtigt, at der blot var kommet lidt røg fra et komfur, og patruljen skulle til at køre videre, da en bil standsede lige ved adressen. Da bilen holdt i vejen for brandvæsen og ambulance, tog betjentene kontakt til de to mænd, der sad i bilen og bad dem holde et andet sted.

Det fik passageren til at råbe til betjentene, at de ikke skulle blande sig i, hvorefter føreren af bilen gassede op og kørte fra stedet. Patruljen kørte efter, og på Frederiksberg Torv fik de kontakt til bilen og de to mænd. Den 32-årige passager nægtede at komme ud eller rulle vinduet ned, og en af betjentene åbnede derfor selv bildøren. Nu blev den 32-årige mand endnu mere opfarende, og da han gik helt hen til betjenten og råbte ham ind i ansigtet, blev han anholdt og sigtet for at forstyrre den offentlige orden.

Fik beslaglagt hash og kontanter

En 21-årig mand blev onsdag klokken 23.50 standset af en patrulje på Spanien i Aarhus C.

Da betjentene kom hen til bilen, kunne de lugte hash, og den 21-årige blev derfor visiteret, og bilen blev ransaget. Gemt bag instrumentbrættet lå en del poser med hash og skunk, og den 22-årige havde flere tusinde kroner i kontanter i sine lommer. På baggrund af fundene blev den 22-årige anholdt og sigtet for narkosalg, og kontanter og stoffer blev beslaglagt.

37-årig havde hash og kniv i lommen

En patrulje fik onsdag klokken 21.10 mistanke til en 37-årig, som sad i en bil på en p-plads på Gudrunsvej i Brabrand. Da betjentene kom hen til bilen, blev de mødt af en lugt af hash, og den 37-årige blev derfor sigtet og visiteret, og bilen blev ransaget. I lommerne på den 37-årige lå både en plade hash og en kniv, og i bilen fandt betjentene en joint. Både stoffer og kniv blev beslaglagt, og den 37-årige blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer og overtrædelse af knivloven.

Færdsel

Onsdag klokken 10.24 skete der et færdselsuheld i krydset Vestre Ringgade/Langelandsgade i Aarhus V. En 72-årig kvinde kørte op bag i en bil ført af en 69-årig mand. Ingen af parterne kom umiddelbart noget til.

Onsdag klokken 16.14 blev en 21-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel og kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Torpevænget i Aarhus V. I bilen lå desuden en kniv, som den 21-årige blev sigtet for at besidde.ksa

Læs også

Del artiklen