Butik på Banegårdsgade: Ejer og ekspedient sigtet for at sælge hash og kanonslag

Østjyllands Politis specialpatrulje fik tirsdag sigtet en 30-årig ejer og en 42-årig ekspedient for at sælge ting, man ikke må.

Artiklens øverste billede
Da betjente gennemgik butikken fandt de også et kanonslag, som den 42-årige ekspedient afviste at kende noget til. Det var i midlertidigt ejerens. Arkivfoto.

Det taler Aarhus om lige nu. Modtag vores daglige nyhedsbreve for at blive opdateret på de væsentligste nyheder. Klik her, find Aarhus på listen, indtast din mailadresse og tilmeld dig.

Betjente fra Østjyllands Politis specialpatrulje besøgte tirsdag kl. 13.36 en butik på Banegårdsgade i Aarhus, fordi de havde mistanke om, at der blev solgt hash fra butikken. Mistanken blev umiddelbart bekræftet, idet der lugtede kraftigt af hash, da betjentene trådte ind i butikken.

Den 42-årige mandlige butiksekspedient forklarede lugten med, at han netop havde røget den sidste joint. Han blev indledningsvist sigtet for lov om euforiserende stoffer og visiteret. I den forbindelse blev han fundet i besiddelse af en pose med hash.

Efterfølgende gennemgik betjentene butikken og fandt i den forbindelse et kanonslag, som den 42-årige ekspedient afviste at kende noget til. Den 30-årige mandlige ejer af butikken vil dog godt vedkende sig kanonslaget, og han blev derfor sigtet for overtrædelse af fyrværkeriloven. Det oplyser Østjyllands Politis døgnrapport.

Læs også

Del artiklen