Havde lige købt ny bil: Dagen efter beslaglagde politiet den

En mand uden førerret lykkedes med at erhverve sig en ny bil, men glæden var kort, da han for tredje gang på tre år blev stoppet af politiet for at køre uden tilladelse.

Artiklens øverste billede
En ung mand lykkedes med at lave et dumt hattrick. For det var tredje gang på tre år, at han blev stoppet af politiet uden førerret. Arkivfoto.

En patrulje fik søndag kl. 18.10 øje på en 22-årig mand, som kørte rundt i en bil på Silkeborgvej i Brabrand. Da betjentene vidste, at den 22-årige er frakendt kørekortet, dirigerede de ham ind til siden og sigtede ham for kørsel i frakendelsestiden. Det fremgår af Østjyllands Politis døgnrapport.

Det var tredje gang inden for de seneste tre år, at den 22-årige blev taget i at køre i frakendelsestiden, og betjentene meddelte ham derfor, at hans bil ville blive beslaglagt med henblik på konfiskation.

Det blev den unge mand voldsomt utilfreds med, da han netop havde købt bilen dagen før. Han begyndte derfor at råbe skældsord af betjentene, og han blev til sidst anholdt og sigtet for at forstyrre den offentlige orden.

Under en ransagning af den beslaglagte bil fandt patruljen nogle poser med hash og skunk, og den 22-årige fik derfor også en sigtelse for besiddelse af euforiserende stoffer.

am

Læs også

Del artiklen