Stjal bil og kørte rundt i hashrus

Politipatrulje standsede natten til onsdag en bil, hvilket resulterede i flere sigtelser til både chauffør og passagerer.

Artiklens øverste billede
Politiet standsede natten til onsdag en bil, som viste sig at være meldt stjålet. Arkivfoto: Peter Hove Olesen

En bil kørte natten til onsdag hurtigere end det tilladte på Viborgvej i det vestlige Aarhus, hvilket klokken 00.41 fik en patrulje til at vinke den ind til siden for at snakke med de tre mænd, der befandt sig i bilen. Det resulterede i flere sigtelser, oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Da bilens ene dør blev åbnet, blev betjentene mødt af en kraftig lugt af hash fra bilens kabine, og alle tre mænd virkede lettere påvirkede, fremgår det af døgnrapporten. Den 41-årige mand, som kørte bilen, blev derfor sigtet for både narkokørsel og overtrædelse af hastighedsgrænsen samt for kørsel uden førerret. På bilens passagersæder var to mænd på henholdsvis 28 og 27 år. Den 27-årige havde en mindre mængde narko i jakkelommen, og blev derfor sigtet for at være i besiddelse af dette.

Da betjentene slog bilen op i politiets registre. viste det sig desuden, at den var meldt stjålet den 22. december. Alle tre mænd blev derfor anholdt, sigtet for brugstyveri af bilen og taget med på stationen til nærmere afhøring, oplyser Østjyllands Politi.

jwh

Læs også

Del artiklen