Tyveri blev til hæleri på DBA: To personer sigtet - flere kan være involveret

En patrulje kom ud på en rundtur, da et stoletyveri ledte i forskellige retninger. Indtil videre er to personer sigtet i sagen.

Artiklens øverste billede
Arkivfoto

Det taler Aarhus om lige nu. Modtag vores daglige nyhedsbreve for at blive opdateret på de væsentligste nyheder. Klik her, find Aarhus på listen, indtast din mailadresse og tilmeld dig.

Et brag nede fra gaden på Chr. Wærums Gade i Aarhus mandag nat klokken 4.15 fik en 25-årig mand til at reagere. Han kiggede ned ad gaden og fik øje på en person, der gik ind gennem en smadret rude og kort efter kom ud igen med en stol under hver arm.

Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

I naboejendommen hørte en kvinde ligeledes braget. Hun fik øje på personen med stolene, og da hun råbte efter ham, begyndte han at løbe ad Aalborggade mod syd med en stol i hver hånd.

Politiet blev tilkaldt til stedet, hvor de lavede en gerningsstedsundersøgelse; gerningsmanden var ude af syne og borte.

Senere samme dag blev politiet kontaktet af indehaveren af den forretning, hvor ruden var blevet smadret og stolene stjålet. Hun havde fundet en annonce på Den Blå Avis, hvor to stole identiske til hendes, var sat til salg.

Grundet mistanken fra butiksindehaveren kørte en patrulje ud til adressen, der var tilknyttet salgsannoncen. Her blev en 44-årig mand sigtet for indbrud og subsidiært hæleri. Dog fandt betjentene ikke de stjålne stole, da de ransagede mandens hjem.

Efterfølgende kontaktede politiet en 31-årig mand, som de mistænkte i forbindelse med indbruddet. Han blev ligeledes sigtet, men heller ikke på hans adresse var stolene at finde.

Et tip ledte senere samme aften politiet til en adresse, hvor stolene befandt sig. De blev bragt tilbage til butiksindehaveren.

En efterforskning er nu i gang med henblik på at finde ud af, hvilke roller de to mænd har spillet i indbruddet og om andre personer kan være involveret.

Læs også

Del artiklen