Stor eftersøgning fortsætter: Politiet savner hjælp fra butikker i Aarhus

Østjyllands Politi mangler fortsat at modtage videomateriale fra erhvervsdrivende til eftersøgningen af 29-årige Peter, der ikke er set siden natten til søndag i Aarhus.

Artiklens øverste billede
Politiet fortsætter tirsdag med at lede efter Peter, der ikke er set siden natten til søndag. Foto: Øxenholt Foto.

Østjyllands Politi fortsætter tirsdag med at lede efter 29-årige Peter, der ikke er set siden natten til søndag, hvor han gik fra en bar i Jægergårdsgade i den centrale del af Aarhus.

»Vi er stadigvæk i fuld gang på vandsiden og på landsiden, men vi har ikke noget afgørende nyt,« fortæller vicepolitiinspektør Martin Frank Rasmussen, der leder eftersøgningen, til Lokalavisen Aarhus.

29-årige Peter fra Irland er forsvundet i Aarhus, hvor han ikke er set, siden han forlod en bar ved 01-tiden natten til søndag. Foto: Østjyllands Politi.

Siden mandag morgen, hvor Østjyllands Politi valgte at efterlyse den 29-årige mand med billede, har politiet dog fået flere henvendelser fra borgere, hvilket betjente tirsdag kigger nærmere på.

»Der er nogen, der mener at have set Peter, og nogen har også noget video, som de mener, kunne være interessant for os,« fortsætter Martin Frank Rasmussen, der samtidig sender en bøn af sted mod byens erhvervsdrivende.

For selvom politiet mandag bad butikker og andre erhvervsdrivende i Aarhus om at gennemgå deres videoovervågning fra søndag, så har politiet endnu ikke hørt noget. Det undrer vicepolitiinspektøren, som formoder, at Peter på sin vej fra Jægergårdsgade gik forbi flere butiksfacader med overvågning.

Ifølge Peters arbejdsgiver sagde han nemlig pænt farvel et sted mellem midnat og klokken 01.00, hvorefter han forlod ”Pubben” i Jægergårdsgade og gik ad M.P. Bruuns Gade i retning mod havnen. Hans søster har oplyst til politiet, at han skulle været gået hjem til hende, da han pt. bor i hendes lejlighed på Aarhus Ø. Politiets efterforskning har afdækket, at Peters telefon gik på en mast ved Grete Løchtes Gade på Aarhus Ø omkring klokken 03.00 natten til søndag. Hans elektroniske fodspor indikerer desuden, at han har taget en rute gennem byen.

»Vi opfordrer stadigvæk, at butikker henvender sig, for vi har fået lige akkurat nul fra erhvervsdrivende. Jeg tænker, at han umiddelbart må være gået forbi flere butikker med videoovervågning ud mod gadeplan,« siger Martin Frank Rasmussen.

Har man oplysninger, der kan hjælpe eftersøgningen, kan Østjyllands Politi kontaktes på 114.

Politiet formoder, at den forsvundne Peter kan være gået tre forskellige ruter igennem byen for at nå til Aarhus Ø. De er tegnet med rød, grøn og blå på kortet.

Læs også

Del artiklen