Politirapporten: Narkobilist kastede med æg og rødbeder efter cyklister

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport.

Artiklens øverste billede
Arkivfoto

En mandlig cyklist kontaktede onsdag kl. 21.43 politiet og fortalte, at føreren af en bil havde kastet æg efter ham på Nørre Allé i Aarhus C.

Ifølge cyklisten havde bilisten rullet vinduet ned og helt umotiveret kastet mindst et æg efter ham – dog uden at ramme. Kort efter anmeldte en kvinde, at nogen i en bil havde kastet en rødbede eller lignende efter hende, da hun gik ved Vesterbro Torv. En patrulje fik lidt efter kontakt til den omtalte bil på Havnegade.

Bag rattet sad en 20-årig mand, som nægtede at kende til grøntsagskasteriet, men da der lå en rødbede i bunden af bilen, blev han alligevel sigtet for at forstyrre den offentlige orden.

Ud over rødbeden lå der også nogle poser med kokainrester i bilen, og han blev derfor også sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer.

Da bilisten ifølge flere vidner flere gange havde lavet hjulspin, blev han også sigtet for generende og forstyrrende kørsel.

Specialpatruljen beslaglagde skunkplanter

Et tip førte onsdag kl. 12.15 Østjyllands Politis specialpatrulje til et hus tæt på Sabro, hvor der skulle være ulovlige stoffer. Den 37-årige mand, der bor i huset, fremviste frivilligt et skunklaboratorium, som han havde sat op i sit hjem.

Betjentene beslaglagde omkring 30 planter og en mindre mængde hash og skunk, der også var på stedet. Derudover blev alt udstyret til plantedyrkningen beslaglagt. Den 37-årige blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer.

Færdsel

Onsdag kl. 8.21 skete der et færdselsuheld på Marselis Boulevard i Aarhus C. En 32-årig mandlig bilist var ved at foretage en u-vending, da han ramte ind i en bil ført af en 55-årig mand. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. Den 32-årige blev sigtet for færdselsforseelsen.

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt fire indbrud i privat beboelse i Aarhus:

  • På Bredkær Vænge i Egå begået onsdag d. 24/11 mellem kl. 5.30 og kl. 14.05
  • På Bangsboparken i Løgten begået mellem mandag d. 22/11 kl. 7.30 og onsdag d. 24/11 kl. 17.30

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen