Politirapporten: Beruset skyggebokser anholdt i park

Artiklens øverste billede
Arkivfoto

Nogle utrygge borgere ringede onsdag omkring klokken 16.50 til politiet, da en beruset mand generede dem og stod og boksede ud i luften i Mølleparken.

Manden havde råbt og skreget af en mand, der bad ham forholde sig i ro, og da politiet kom frem, stod manden stadig og ”skyggeboksede” foran flere mennesker.

Den 43-årige mand blev anholdt og sigtet for at forstyrre den offentlige orden.

Færdsel

Onsdag kl. 7.41 skete der et færdselsuheld i krydset Vejlby Ringvej/Risvangs Allé i Aarhus N. En 49-årig kvindelig bilist foretog et venstresving og kørte ind foran en 47-årig mandlig motorcyklist, der kørte ind i bilen. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. Bilisten blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Onsdag kl. 8.42 blev en 41-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Grenåvej i Risskov. Da betjentene visiterede ham, fandt de en mindre mængde pot i en bæltetaske. Han blev derfor også sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer.

Onsdag kl. 19.17 skete der et færdselsuheld i et kryds på Blomstervej i Tilst. En 20-årig mandlig bilist kørte ud i krydset og ramte ind i en bil ført af en 37-årig kvinde. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. Den 20-årige blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt to indbrud i privat beboelse i Aarhus:

• På Præstevangsvej i Hasle begået mellem tirsdag d. 12/10 kl. 20.00 og onsdag d. 13/10 kl. 10.00

• På Egevænget i Tranbjerg begået onsdag d. 13/10 kl. 16.35

ddp

Læs også

Del artiklen