Politirapporten: Butikstyv barrikaderede sig på toilet og bællede bajere

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport.

Artiklens øverste billede
Foto: Adobe Stock

Tirsdag klokken 1.15 fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra Rema 1000 på Dirch Passers Gade i Aarhus, hvor medarbejderne havde tilbageholdt en butikstyv, der havde stjålet diverse drikkevarer fra butikken.

Butikstyven var blevet bedt om at følge med ind i et baglokale, hvor han, med tyvekosterne i hånden, hoppede ud af et vindue.

Medarbejderne løb efter ham, og fik ham indhentet og bragt tilbage til butikken. Herefter barrikaderede han sig på et toilet, hvor han tømte flere Red Bull-dåser i skraldespanden og drak et par af de øl, han havde stjålet.

Medarbejderne holdt toiletdøren lukket, indtil politiet ankom, hvorefter den 34-årige mand blev anholdt og sigtet for butikstyveri.

Havde narko og peberspray i hjemmet

Tirsdag kl. 09.11 besøgte Østjyllands Politis specialpatrulje en adresse i Lystrup, fordi de havde mistanke om, at der blev opbevaret og solgt narkotika fra stedet. På stedet befandt sig en 39-årig kvinde og en 46-årig mand, der begge blev gjort bekendt med, hvorfor politiet var på stedet. I forbindelse med ransagningen fandt betjentene mindre mængder hash, amfetamin og skunk, som de to personer erkendte tilhørte dem. De blev derfor begge sigtet for besiddelse af narkotika. Der blev desuden fundet en peberspray i soveværelset, som den 39-årige kvinde erkendte tilhørte hende, hvorfor hun også blev sigtet for overtrædelse af våbenloven.

Sigtet for at stjæle parfumer fra Matas

Tirsdag kl. 14.03 fik Østjyllands Politi en henvendelse fra nogle vagter, der havde tilbageholdt en mand ved Værestedet på Jægergårdsgade i Aarhus, idet manden havde stjålet flere parfumer fra Matas på Store Torv. Da patruljen ankom til stedet og tog kontakt til den 29-årige mand, stak han pludselig af. Manden blev dog indhentet af betjentene og blev anholdt og sigtet for butikstyveri. Han erkendte, at han havde stjålet fra Matas, men han var ikke længere i besiddelse af parfumerne.

Havde bilen fuld af skunk

Natten til onsdag kl. 00.05 standsede en patrulje en bil på Grenåvej i Skødstrup i forbindelse med en rutinekontrol. Betjentene tog kontakt til den 27-årige mand, der sad på førersædet, og vurderede, at han var påvirket af narkotika. Der lugtede desuden kraftigt af hash i bilen, som betjentene besluttede sig for at se lidt nærmere på. Under ransagning af bilen, og visitation af den 27-årige mand, fandt betjentene adskillige poser med skunk samt et større kontantbeløb. Den 27-årige mand blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel og for besiddelse af narkotika med henblik på videresalg.

Færdsel

Tirsdag kl. 14.30 blev en 71-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje på Langballevej i Mårslet. Tirsdag kl. 14.30 skete der et færdselsuheld på Christiansgade i Aarhus C. En patruljebil holdt for rødt i krydset ved Vestre Allé/Thorvaldsensgade i Aarhus C, da betjenten ville skifte fra 1. til 3. vognbane og i den forbindelse bakkede ind i en anden bil, ført af en 55-årig mand, der holdt bagved. Der skete kun mindre materiel skade ved sammenstødet.

Tirsdag kl. 15.45 skete der et færdselsuheld på Nordjyske Motorvej i Trige, hvor fire biler kørte sammen med betydelig materiel skade til følge.

Tirsdag kl. 15.50 skete der et færdselsuheld på Rydevænget i Aarhus V, hvor en 19-årig kvindelig bilist blev påkørt af en bil, da denne overhalede indenom og kørte ind i siden på den bil, som den 19-årige kørte i. Føreren af den anden bil kørte herefter fra stedet. Det viste sig, at den 19-årige kvinde ikke havde noget kørekort, og at hun var i besiddelse af en mindre mængde hash. Hun blev derfor både sigtet for kørsel uden førerret og for besiddelse af narkotika. Den 19-årige ejer af den bil, som kvinden kørte i, blev desuden sigtet for at have overladt førerretten til en person uden kørekort.

Tirsdag kl. 16.55 skete der et færdselsuheld på Søftenvej i Aarhus N. En lastbil og en bil, ført af henholdsvis en 45-årig mand og en 62-årig mand, stødte sammen ved sammenfletningen til motorvejen med materiel skade til følge.

Tirsdag kl. 19.08 skete der et færdselsuheld på tilkørselsrampen til Aarhus Syd Motorvejen ved Hasselager, hvor en bil var endt på taget. De to mænd, på 19 og 16 år, der havde siddet i bilen, var begge kommet ud, og var ikke umiddelbart kommet alvorligt til skade. Bilen var dog totalskadet. Den 19-årige mand, der havde ført bilen, blev efterfølgende anholdt og sigtet for narkokørsel.

Natten til onsdag kl. 00.05 blev en 27-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Grenåvej i Skødstrup.

Det taler Aarhus om lige nu. Modtag vores daglige nyhedsbreve for at blive opdateret på de væsentligste nyheder. Klik her, indtast din mailadresse, find Aarhus på listen og tilmeld dig.

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.