Politirapporten: Påtalte ulovlig parkering - blev bakket ind i

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport.

Artiklens øverste billede
Arkivfoto

En 22-årig mand er mandag blevet varetægtsfængslet i fire uger for grov vold og trusler efter ballade på en parkeringsplads i Aarhus V søndag.

Klokken 12.50 søndag bakkede han bevidst ind i en 39-årig mand på Fjældevænget, efter den 39-årige havde påtalt, at han holdt ulovligt parkeret.

Også en 62-årig mand bad den 22-årige flytte sin bil, og det honorerede voldsmanden ved at rette verbale trusler mod ham.

Den nu varetægtsfængslede mand kørte fra stedet efter påkørslen, men han blev nogle timer efter episoden anholdt og sigtet.

Den 39-årige, der blev påkørt, kom ifølge politiet umiddelbart ikke alvorligt til skade.

Den 22-årige nægter sig skyldig og har kæret kendelsen om varetægtsfængsling til landsretten.

Sigtet for ulovligt ophold og arbejde

En 41-årig kvinde, der er thailandsk statsborger, blev søndag kl. 8.45 anholdt og sigtet for ulovligt ophold, da hun ikke kunne fremvise et gyldigt visum.

En patrulje stødte tilfældigvis på kvinden under et andet ærinde på en adresse i Aarhus C, og da hun virkede særdeles nervøs, da politiet henvendte sig, spurgte patruljen ind til hendes ID. Det viste sig, at kvinden arbejdede i en massageklinik, og hun blev derfor også sigtet for ulovligt arbejde.

Kvinden tilbageholdes nu på Udlændingeloven, mens Udlændingestyrelsen vurderer, om kvinden skal udvises af landet.

Brand i dørmåtte – efterforskes som påsat

Politi og brandvæsen rykkede søndag kl. 7.48 ud til en opgang på Teglværksgade i Aarhus C efter en anmeldelse om, at der var brand på stedet. Det viste sig, at der havde været ild i en dørmåtte, der lå ud for en af lejlighederne. Branden var hurtigt blevet slukket, og der var umiddelbart kun sket mindre materiel skade på væg og dør. Ingen personer kom noget til. Østjyllands Politi mistænker, at branden var påsat og efterforsker nu sagen nærmere.

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt to indbrud i privat beboelse i Aarhus:

  • På Fridtjof Nansens Vej i Aarhus N begået mellem lørdag d. 9/10 kl. 13.00 og søndag d. 10/10 kl. 19.00
  • På Svendgårdsvej i Beder begået søndag d 10/10 kl. 23.55

Læs også

Del artiklen